Lentekriebels!

Het is begin maart en meteorologisch gezien is het nu officieel lente! Het woord “lente” is een oude afleiding van lang en heeft betrekking op het lengen van de dagen. (“lengte”) Het is verwant aan het Duitse Lenz en het Engelse lent, de veertig dagen durende vastentijd voor Pasen. Momenteel hebben we nog wat nachtvorst, maar overdag zien we vaak de zon! Hier en daar komen bloemen en groene knoppen tevoorschijn, het is langer en ook weer vroeger licht,…. laat het voorjaar maar komen!!

Met de wisseling van het seizoen is het weer tijd voor de Aromabrasiebehandeling, oftewel de dieptepeeling. Een gladde huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Wie wil dat niet? De cosmetica-industrie komt steeds met nieuwe technieken, producten en behandelingen om dit effect te bereiken. Helaas zijn sommige methodes behoorlijk agressief voor de huid en heeft alles een tijdelijk effect. Vanwege dit tijdelijk effect wordt een nieuwe behandeling geboekt die ook weer schade kan geven. Boven op de eerder ontstane schade zoals een te droge huid, overgevoeligheid, uitslag en pigmentvlekken. Een Aromabrasie behandeling heeft ook een tijdelijk effect, maar is niet agressief of schadelijk voor de huid! Het is een 100% natuurlijk alternatief voor microdermabrasie. De huid ziet er frisser en egaler uit!

Kunt u wel wat kleur gebruiken?

Alcina Magical Transformation CC Cream
De Colour Correcting Cream is een getinte dagcrème, dus een combinatie van een dagcrème en make-up. Micro ingekapselde kleurpigmenten zorgen voor een onmiddellijk effect: bijna magisch transformeert de hydraterende structuur met hyaluron op de huid. Binnen enkele seconden zorgt de subtiele teint voor een meer natuurlijke en egale teint. Het resultaat: een natuurlijke finish, een optisch gladdere huidstructuur en een egalere teint… urenlang! De cream is geschikt voor alle huidtypes en kan over de gebruikelijke dagcrème aangebracht worden.

Stralende ogen

Onze ogen zijn de spiegels van de ziel en zijn het meest oprechte deel van je gezicht. De huid rondom de ogen is dun, waardoor deze veel te lijden heeft. Een goede oogverzorging is gewoon een must! Er zijn verschillende producten om de huid rondom de ogen goed en intensief te verzorgen.

Action profonde ooggel
De krachtige werking van de essentiele olien en de zachte, kalmerende, verfrissende en regenererende werking van de hydrolaten, helpen kringen, wallen en rimpels rond de ogen te verminderen. De ooggel heeft een afvoerende en vitaliserende werking op de oogleden.

Duo d’yeux oogserum
Duo d’yeux is een plantaardig en hypoallergeen serum voor de delicate huid op en rond de ogen. Het serum hydrateert, beschermt, verstrakt de huid, vervaagt fijne lijntjes en voorkomt nieuwe lijntjes.

Duo d’yeux oogmasker
Duo d’yeux mask is een anti-stress en anti-vermoeidheidsmasker voor de gevoelige huid rond de ogen. Het heeft een kalmerend en verzachtend effect, vermindert kringen en wallen en gaat de vorming van lijntjes tegen.

Om de ogen te laten spreken en stralen zijn er perfecte make-up producten van Alcina.

Mooie Eye Shadows met een fluweelzachte textuur, een effectieve glanzende finish en moeiteloos te blenden. In verschillende prachtige kleuren.

Kajal liners en Eyeliners voor mooie geaccentueerde ogen.

Mascara’s die:

  • een natuurlijke look geven met zachte en volle wimpers
  • de wimpers liften en verlengen en ze een perfecte krul geven
  • maximaal volume geven, de wimpers voller maken met een expressieve lengte

Voor het verwijderen van de oog- en lipmake-up is er de Soft Eye Make-up Remover. Dit is een twee-fasen remover die snel en mild make-up verwijdert en ook uitstekend geschikt is voor waterproof make-up. Het droogt de ogen en lippen niet uit en laat geen vettig laagje achter op de huid.

In de maanden maart en april krijgt u bij aankoop van twee oogproducten 15% KORTING!

Ik wens u een mooi voorjaar en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver