UVBIO

Zonverzorgingsproducten ontwikkeld met grote zorg voor de huid én met respect voor de natuur

Goed voor je huid en de planeet

UVBIO is een complete lijn van gecertificeerde biologische en veganistische zonverzorgingsproducten, gemaakt in Frankrijk. Alle producten worden met grote zorg voor de huid en gezondheid ontwikkeld én met respect voor de natuur en het dierenwelzijn. UVBIO zet zich in voor het behoud van de biodiversiteit, doordat met name minerale zonnefilters respectvoller zijn voor het koraal.

Bovendien heeft UVBIO ervoor gekozen om geen secundaire verpakkingen te gebruiken, om het afval te beperken. De labels Cosmebio, Ecocert, Qualité France en Vegan Society zijn partners waarmee UVBIO transparant over hun producten communiceert.

De natuur staat centraal doordat UVBIO gebruikt maakt van krachtige plantenextracten, kostbare oliën, onweerstaanbare geuren en minerale zonnefilters. Deze minerale filters bieden direct bescherming tegen UV-straling.

De zonnecrèmes zijn waterproof en laten GEEN witte waas achter op de huid! Er zijn producten om te beschermen tegen de zon, om te verzorgen na de zon, haarverzorging en voor een zonnige teint het hele jaar door. De producten hebben een heerlijke delicate geur, waardoor je niet meer zonder wilt!

Ontdek ook de natuurlijke zonproducten van UVBIO!

Schoonheidsstudio Domestic

Wilma Schrijver van Schoonheisstudio Domestic biedt behandelingen aan in Goes, Zeeland. 

Adres

Kamperfoeliestraat 17
4461 NJ Goes
Zeeland, Nederland

Contact

Tel: 0113-219353
E-mail: info@domesticgoes.nl