Beste klanten,

ten eerste de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2024. Dat het een mooi jaar mag worden met veel gezondheid, liefde, positiviteit én schoonheid! Dit jaar vieren we het 30 jarig bestaan van Schoonheidsstudio Domestic. Om precies te zijn openden we in september 1994 onze deuren,… maar we hebben het hele jaar door leuke aanbiedingen en acties! Dit jaar zullen we ook een nieuw merk lanceren in de salon. Voorlopig werken we nog wel met de producten van S.P.A. en Les Gavots de Provence. Beide merken zullen wel wat meer gezamenlijk gebruikt gaan worden tijdens een behandeling. Hierdoor is het zo dat de prijs voor een volledige behandeling, waarbij met de producten van Les Gavots wordt gewerkt, meer in prijs is gestegen dan andere jaren.

Opruiming make-up

We hebben verschillende producten van ALCINA met 40% KORTING!

Het is winter!

De winter is het seizoen om de huid goed te beschermen tegen kou, wind en temperatuurverschillen tussen binnen en buiten. In de winter is de luchtvochtigheid laag waardoor de opperhuid gemakkelijk kan uitdrogen en geïrriteerd kan raken. Ook van binnenuit krijgt de huid minder voeding omdat de bloedvaten samentrekken door de winterkou. Bovendien drink je in dit seizoen vaak minder.

De natuur is in winterslaap en wij mogen daar best een beetje aan meedoen! Deze periode zijn veel mensen verkouden, moe, grieperig of hebben weinig energie. Neem de tijd voor jezelf en zorg met regelmaat voor een ontspanningsmoment. Neem voldoende beweging en frisse lucht en creëer daarnaast je eigen wekelijkse verwen-moment! Verzorg je huid goed door wekelijks te scrubben, zowel gezicht als lichaam. Neem 1 à 2x per week een gezichtsmasker en verwen je lichaam dagelijks met de heerlijke bodylotion of bodyolie van S.P.A.

Brow-lifting ALCINA

Brow-lifting is ideaal voor wie op zoek is naar gedefinieerde en volle wenkbrauwen met een mooie natuurlijke uitstraling. ALCINA Brow-lifting geeft de wenkbrauwen nieuwe dynamiek en brengt de wenkbrauwhaartjes in een ideale vorm die lang gefixeerd blijft.

In één oogopslag:

  • geeft de wenkbrauwen meer volume
  • vult kleine openingen op
  • gaat tot 6 weken mee
  • geschikt voor de meest uiteenlopende vormen

Heel mooi na de Brow-lifting is het verven van de wenkbrauwen. Je creëert hiermee een compleet nieuwe look! Voor thuisgebruik zijn er de Perfect eyebrow styler, Perfect eyebrow powder en de Brow mascara.

U krijgt in de maanden januari en februari op de WOW BROW behandeling ( Brow-lifting + Verven + Epileren ) 30% KORTING!

14 Februari,…. VALENTIJNSDAG!

Verwen je geliefde of goede vriend(in) op deze speciale dag met een persoonlijk cadeau of een cadeaubon van Schoonheidsstudio DOMESTIC. Leuk om te geven,…leuk om te krijgen!

Graag tot ziens!

Met winterse groet,

Wilma Schrijver
tel. 0113-219353