Het is september, en voor velen is de zomervakantie achter de rug. Hopelijk heeft u heerlijk kunnen genieten,…thuis, in Nederland, of in het buitenland. Het valt niet altijd mee om na zo’n periode van vrij zijn en vakantie, waarin niets hoeft en je lekker rustig aan kunt doen, weer in het normale (werk) ritme te komen. Het vakantiegevoel vasthouden… Zelf neem ik altijd iets mee uit het buitenland, zodat ik een mooie en tastbare herinnering heb. Er worden veel foto’s gemaakt, en een vakantiedagboek bijgehouden, zodat ik terug kan kijken en lezen.

Tijdens de vakantie heeft de huid vaak onvoldoende verzorging gekregen. Bovendien hebben zon, chloor-en zeewater ook zijn effecten op de huid. Deze is onvermijdelijk uitgedroogd en beschadigd. Tijd dus om deze snel te herstellen! Hiervoor zijn er speciale producten:

UVBIO Nutri Serum

Dit serum is ideaal om de huid weer vol en gehydrateerd te krijgen. Het bevat kalpariane wat afkomstig is van zeewier, en een boost is voor het collageen en hyaluronzuur in de huid. Tevens heeft het voedende en beschermende eigenschappen. Abrikozenpitolie heeft regenererende en revitaliserende eigenschappen, en geeft de gedevitaliseerde huid weer kleur, glans en soepelheid. Rozenbottelolie stimuleert de celregeneratie. Breng het serum ‘s morgens voor de dagverzorging aan, of ‘s avonds voor de nachtverzorging. Het kan ook in plaats van een dag- of nachtcrème gebruikt worden.

UVBIO Huile sèche régénerante

Deze olie is een niet vette, regenererende anti-aging olie voor het gezicht, met mediterraan zeewier, buriti-olie, baobab en mariadistel. Het verzacht, revitaliseert, regenereert, herstructureert en heeft een sterke anti-oxidant werking. De olie is een verleidelijk product door de subtiele en delicate geur, en kan regelmatig worden aangebracht om recente of oude zonneschade te herstellen.

S.P.A. Absolue d’Essence Serum d’Eté

Dit serum bevat frambozenpitolie, pruimenpitolie en natuurlijk vitamine E. Het serum is rijk aan anti-oxidanten waardoor het actief werkt tegen huidveroudering en zorgt voor hydratatie. Het is geschikt voor elke huidconditie en voor iedere dag, in het bijzonder na agressieve behandelingen zoals zonnebrand, hormoon crèmes, bestraling enz.

Een goede verzorging begint met een goede reiniging! Tweemaal daags, ‘s morgens en ‘s avonds, de huid reinigen met een milk en lotion. De reinigingsmilk van S.P.A. is meer een romige crème, waardoor het zich goed verdeelt over de huid. Naast de reinigende werking heeft het ook een verzorgende werking en houdt het de PH waarde (zuurgraad) van de huid in balans en herstelt die als dat nodig is.

Eénmaal per week het gezicht en lichaam scrubben voor het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de doorbloeding. De Gel de Gommage van S.P.A. is geschikt voor zowel gelaat als lichaam. Om de lichaamsscrub nog intensiever te maken, is er de Bamboe scrubhandschoen. Eén zijde van de handschoen, luffa, activeert de bloedsomloop met een natuurlijke peeling, terwijl de zijde in viscose de huid zachtjes reinigt. Bij regelmatig gebruik houd het de huid jong en glad!

In de maanden september en oktober krijgt u bij aankoop van de Gel de Gommage 30% KORTING op de Bamboe scrubhandschoen!

Na het scrubben van het gezicht en hals is het gebruik van een masker ideaal. Je huid krijgt direct veel voeding en verzorging, waardoor je sneller verbetering krijgt van de huidconditie. Masque crème Mise en Beauté is voor alle huidtypes die snel een oppepper willen. Dit crèmemasker is er speciaal voor als je direct een frissere tint en een uitgeruste uitstraling wil. Bijvoorbeeld vlak voordat je naar een feestje gaat, of iets belangrijks hebt. Je mag dit masker meerdere keren per week gebruiken, of 1x per week gebruiken i.p.v. je nachtverzorging.

Bij aankoop van het Masque crème Mise en Beauté krijgt u 20% KORTING!

Vergeten afspraak

Helaas komt het de laatste tijd veelvuldig voor dat een gemaakte afspraak vergeten wordt. De gereserveerde tijd kan ik dan niet opvullen. Bij een vergeten afspraak wordt 75% van de behandelprijs berekend.

Recyling

Bij deze wil ik u vragen om lege crèmepotjes en lege lotion fruitée flesjes weer in te leveren. Deze zijn na gebruik makkelijk te reinigen in de vaatwasser, zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Ook graag de tasjes van Alcina en S.P.A.! Hier worden sinds kort kosten voor berekend, en vaak belanden ze na éénmalig gebruik (nog in prima staat!) in de papierbak. Zonde,… en slecht voor het milieu!

Ik wens u een (hopelijk) mooie nazomer en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Wilma Schrijver