S.P.A.

De producten zijn 100% natuurlijk en bevatten de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten.

Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) is een compleet programma gezichts- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste (bio)kwaliteit ingrediënten bevatten. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten. 

Individuele behandeling

S.P.A. is aromatherapie volgens de ‘Franse school’. Het gaat niet alleen om de geur van een olie, maar vooral om de inhoudstoffen. Elke etherische olie is opgebouwd uit verschillende inhoudstoffen met elk zijn eigen specifieke werking, zoals stimulerend, tegen bacteriën of virussen, herstellend, kalmerend enzovoorts.

Etherische oliën (alléén van superieure kwaliteit zoals bij S.P.A.) zijn vrijwel de enige werkstoffen die direct door alle huidlagen dringen. Hierdoor kunnen huidproblemen effectief behandeld worden en krijgen we een structurele verbetering van de huidconditie en huidstructuur.

Voorbeelden van huidcondities en problemen die effectief te behandelen zijn: acné, comedonen, couperose en roodheid, rosacea, de ouder wordende huid, gerstekorreltjes, eczeem, psoriasis, littekens, haargroei remmen enzovoorts.

Een behandeling met de producten van S.P.A. is totaal individueel en wordt aangepast aan uw huidconditie. Ook de thuisverzorgingsproducten worden op maat samengesteld. Hierbij wordt gekeken naar uw huidconditie, uw wensen en de seizoenen.

Een mooie huid komt van binnenuit!

Het is niet alleen belangrijk om de huid van buitenaf te verzorgen, maar ook verzorging van binnenuit is erg belangrijk. Bouwstoffen voor een betere conditie haal je o.a. uit gezonde voeding. Als aanvulling heeft S.P.A. verschillende producten, zoals een TT (Traitement Terrain), een Mineralendrank, Siroop ‘Schoon en Fit’, Capsules met antioxydantencomplex en een ‘Vetverbander’.

Traitement Terrain

Traitements Terrains zijn de sterkst werkende producten van S.P.A. De etherische oliën in de TT’s werken direct aan de oorzaak van een probleem. Ze brengen balans en werken ondersteunend bij een huidprobleem óf bij een gezondheidsklacht. TT’s kunnen naast reguliere adviezen gebruikt worden.

Er zijn veel verschillende soorten TT’s. Onder andere voor een betere bloedsomloop, tegen diverse ontstekingen (door bacteriën, schimmels, virussen of gisten), eczeem, acné, om hormonen meer in belans te brengen, tegen neerslachtige gevoelens en stress, enzovoorts.

Zelfzorgmiddelen

S.P.A.-aromatherapie heeft een groot assortiment verzorgingsoliën die synthetische zelfzorgmiddelen vervangen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, waardoor klachten sneller verdwijnen en er minder kans op bijwerkingen zijn. Zo zijn er producten voor blauwe plekken, insectenbeten, schimmelinfecties, aften, koortslip, gescheurde nagels, hoofdpijn, opkomende griep, ontstoken holtes en verstopte neus, enzovoorts.

Kies jij ook voor natuurlijke huidverzorging met écht resultaat?

Je huid verdient verzorging om gezond en mooi te blijven. Laat je daarom adviseren wat het beste is voor jouw huid in jouw situatie.

Schoonheidsstudio Domestic

Wilma Schrijver van Schoonheidsstudio Domestic biedt behandelingen aan in Goes, Zeeland. 

Adres

Kamperfoeliestraat 17
4461 NJ Goes
Zeeland, Nederland

Contact

Tel: 0113-219353
E-mail: info@domesticgoes.nl