S.P.A.

S.P.A. staat voor Société Provençale d’Aromatherapie.SPAlogoentekst

De producten zijn 100% natuurlijk en bevatten de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten. De producten bevatten geen chemische toevoegingen en zijn niet op dieren getest.

Etherische oliën dringen door tot alle huidlagen, worden opgenomen in de bloedbaan en kunnen zo huidproblemen effectief behandelen. Voorbeelden van huidproblemen zijn:

Acné

Comedonen

Couperose en roodheid

Anti-rimpel

Verstevigen en verstrakken van de huid

De behandeling is totaal individueel en wordt aangepast aan uw huidconditie. Ook de thuisverzorgingsproducten worden op maat samengesteld. Hierbij wordt gekeken naar uw huidconditie, uw wensen en de seizoenen.

Het is niet alleen belangrijk om de huid van buitenaf te verzorgen, maar ook verzorging van binnenuit is erg belangrijk. Hier zijn verschillende producten voor, zoals een TT, een mineralendrank en een detox-serie op basis van siropen. Ook zijn er verzorgingsoliën die synthetische zelfzorgmiddelen vervangen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, waardoor klachten sneller verdwijnen en er minder kans op bijwerkingen zijn.