Les Gavots de Provence

Pure verzorging van de natuur zelf, met al het goede uit de Provence.

De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. De heilzame werking die in de bloemen, kruiden en planten aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging die de mens van nature nodig heeft.

De producten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, kleurstoffen of emulgatoren. Hierdoor is een vervelende reactie van de huid vrijwel niet mogelijk.les gavots de provence

Binnen Les Gavots de Provence bestaan er verschillende lijnen, bijvoorbeeld voor de droge huid, voor de gecombineerde en onzuivere huid, voor de huid met rimpelvorming en voor de vermoeide en / of gestresste huid. Er zijn oogproducten, maskers, zepen, lichaamsproducten, zonproducten en babyproducten. Ook voor de man is er een complete verzorgingslijn.

De zonproducten van Les Gavots de Provence bevatten, in tegenstelling tot de meeste cosmetische zonproducten, een minerale filter. Deze filter blijft op de huid en reflecteert UVA- en UVB-straling, zodat deze niet in de huid doordringen. De zonproducten geven de huid een goede bescherming tegen de negatieve effecten van de zon en gaan uitdroging en huidveroudering tegen.