Les Gavots de Provence

 

Pure verzorging van de natuur zelf, met al het goede uit de Provence.

Les Gavots de Provence is gebaseerd op fytotherapie. De ingedriënten voor de producten van Les Gavots de Provence bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, hydrolaten, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. De heilzame werking die in de bloemen, kruiden en planten aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging die de mens van nature nodig heeft.

Pure verzorging van de natuur zelf!

De producten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, kleurstoffen of emulgatoren. Ook maakt Les Gavots geen gebruik van nanotechnologie. Hierdoor is een vervelende reactie op de huid vrijwel niet mogelijk.

Binnen Les Gavots de Provence bestaan er verschillende lijnen. Voor de droge huid, de gevoelige en/of couperose huid, de vochtarme huid, de gecombineerde en onzuivere huid (acné) en de ouder wordende huid.

De huid van mannen en vrouwen is verschillend. Daarom heeft Les Gavots de Provence een aantal producten speciaal voor de mannenhuid.

Een reinigingsschuim voor een snelle, maar goede reiniging, een scrub én masker in één, een verzorgingsserum voor de dagelijkse verzorging en een alcoholvrije aftershave die de huid verzorgt.

Schoonheidsstudio Domestic

Wilma Schrijver van Schoonheisstudio Domestic biedt behandelingen aan in Goes, Zeeland. 

Adres

Kamperfoeliestraat 17
4461 NJ Goes
Zeeland, Nederland

Contact

Tel: 0113-219353
E-mail: info@domesticgoes.nl