Schoonheidsstudio

Domestic

 

Schoonheidsstudio in Goes

"

Over Schoonheidsstudio Domestic

Schoonheidsstudio Domestic is een schoonheidsstudio aan huis, voor zowel de vrouw als de man. U kunt hier terecht voor schoonheids- en pedicurebehandelingen. De salon is vooral gericht op het verbeteren van de huidconditie en het oplossen van huidproblemen. Ontspanning, aandacht en tijd voor de klant staan bij Domestic centraal. In de salon wordt gewerkt met de merken S.P.A., Les Gavots de Provence en Alcina.

Wij heten u graag van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver

Onze producten

S.P.A.

S.P.A. staat voor Société Provençale d’Aromatherapie. De producten zijn 100% natuurlijk en bevatten de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten.

Les Gavots de Provence

De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. 

Alcina

Alcina is een lijn van decoratieve cosmetica. Dit houdt in dat Alcina de verzorging van de huid combineert met de hoge eisen op het gebied van kleur.

NIU

Natuurlijke waterproof zonproducten op basis van mineralen. Optimale bescherming tegen UVA en UVB. Zuinig in gebruik en zonder witte waas. 

Behandelingen

Schoonheidsstudio Domestic biedt verschillende behandelingen aan huis. Van aromatherapie en décolletébehandeling tot bruidsmake-up en pedicurebehandelingen.

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau en is het moeilijk kiezen? Een cadeaubon van Domestic is altijd goed!

Nieuws

Nieuwsbrief mei 2023

Nieuwsbrief mei 2023

Trends - Spring 2023 Voor meer kleur in het leven. De nieuwe make-up trends en kleuren van het seizoen. Na de koude en grijze winter verlangt iedereen weer naar zon, lentekriebels en veel kleur in zijn leven. Het is al lang bekend dat kleuren ons op verschillende...

Nieuwsbrief maart 2023

Nieuwsbrief maart 2023

Lentekriebels! Het is begin maart en meteorologisch gezien is het nu officieel lente! Het woord “lente” is een oude afleiding van lang en heeft betrekking op het lengen van de dagen. (“lengte”) Het is verwant aan het Duitse Lenz en het Engelse lent, de veertig dagen...

Maak een afspraak

 Maak nu telefonisch een afspraak bij Schoonheidsstudio Domestic in Goes, Zeeland of stuur ons een e-mail. 

Schoonheidsstudio Domestic

Wilma Schrijver van Schoonheisstudio Domestic biedt behandelingen aan in Goes, Zeeland. 

Adres

Kamperfoeliestraat 17
4461 NJ Goes
Zeeland, Nederland

Contact

Tel: 0113-219353
E-mail: info@domesticgoes.nl