Schoonheidsstudio in Goes

"

Over Schoonheidsstudio Domestic

Schoonheidsstudio Domestic is een schoonheidsstudio aan huis, voor zowel de vrouw als de man. U kunt hier terecht voor schoonheids- en pedicurebehandelingen. De salon is vooral gericht op het verbeteren van de huidconditie en het oplossen van huidproblemen. Ontspanning, aandacht en tijd voor de klant staan bij Schoonheidsstudio Domestic centraal. In de salon wordt gewerkt met de merken S.P.A., Les Gavots de Provence, UVBIO en Alcina.

Wij heten u graag van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver

Onze producten

S.P.A.

S.P.A. staat voor Société Provençale d’Aromatherapie. De producten zijn 100% natuurlijk en bevatten de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten.

Les Gavots de Provence

De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. 

Alcina

Alcina is een lijn van decoratieve cosmetica. Dit houdt in dat Alcina de verzorging van de huid combineert met de hoge eisen op het gebied van kleur.

UVBIO

Zonverzorgingsproducten ontwikkeld met grote zorg voor de huid én met respect voor de natuur. Gecertificeerd biologisch en veganistisch.

Behandelingen

Schoonheidsstudio Domestic biedt verschillende behandelingen aan huis. Van aromatherapie en décolletébehandeling tot bruidsmake-up en pedicurebehandelingen.

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau en is het moeilijk kiezen?
Een cadeaubon van Schoonheidsstudio Domestic is altijd goed!

Nieuws

Nieuwsbrief september 2023

Nieuwsbrief september 2023

Het is september, en voor velen is de zomervakantie achter de rug. Hopelijk heeft u heerlijk kunnen genieten,...thuis, in Nederland, of in het buitenland. Het valt niet altijd mee om na zo’n periode van vrij zijn en vakantie, waarin niets hoeft en je lekker rustig aan...

Nieuwsbrief juli 2023

Nieuwsbrief juli 2023

ZOMER! Het is zomer,...we kunnen weer heerlijk luchtig gekleed en de zon op onze huid voelen! We weten allemaal dat teveel zon zorgt voor snellere huidveroudering en huidkanker kan veroorzaken. Maar de zon is er ook om van te genieten en geeft ons energie. UV-licht...

Nieuwsbrief mei 2023

Nieuwsbrief mei 2023

Trends - Spring 2023 Voor meer kleur in het leven. De nieuwe make-up trends en kleuren van het seizoen. Na de koude en grijze winter verlangt iedereen weer naar zon, lentekriebels en veel kleur in zijn leven. Het is al lang bekend dat kleuren ons op verschillende...

Maak een afspraak

U kunt telefonisch een afspraak maken bij Schoonheidsstudio Domestic in Goes, Zeeland of stuur ons een e-mail.

Schoonheidsstudio Domestic

Wilma Schrijver van Schoonheidsstudio Domestic biedt behandelingen aan in Goes, Zeeland.

Adres

Kamperfoeliestraat 17
4461 NJ Goes
Zeeland, Nederland

Contact

Tel: 0113-219353
E-mail: info@domesticgoes.nl