Alcina

Schitterende kleuren, innovatieve texturen en een aangenaam huidgevoel.

Alcina is een lijn van decoratieve cosmetica. Dit houdt in dat Alcina de verzorging van de huid combineert met de hoge eisen op het gebied van kleur.

De farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid. De parfumvrije producten worden uitgebreid dermatologisch getest en garanderen dat het geen allergische reacties veroorzaakt. De harmonieus op elkaar afgestemde productlijnen laten zich eenvoudig aanbrengen en staan garant voor een perfect resultaat.

De producten bieden wat een moderne vrouw van professionele make-up mag verwachten: schitterende kleuren, innovatieve texturen en een aangenaam huidgevoel.

De make-up

Basisassortiment

Constant, essentieel, betrouwbaar

Trendassortiment

Buitengewoon, flexibel, trendgericht

Love to be

a woman!

Het make-upassortiment van Alcina bestaat uit een basisassortiment en een trendassortiment.

Het basisassortiment bestaat uit de onontbeerlijke beauty-essentials, producten die vaak dagelijks gebruikt worden, zoals foundation, mascara, poeder, kajal- en eyeliner.

Bij het trendassortiment draait alles om innovatieve, nieuwe make-up producten, zoals lipstick, oogschaduw, blusher en nagellak in een aantrekkelijk kleurenpalet.

Het kleurenassortiment is gebaseerd op de trends en mode en is dus altijd actueel en limited edition. Flexibele, zichtbare en opvallende make-up waarbij de focus op mode en kleur ligt.

Schoonheidsstudio Domestic

Wilma Schrijver van Schoonheisstudio Domestic biedt behandelingen aan in Goes, Zeeland. 

Adres

Kamperfoeliestraat 17
4461 NJ Goes
Zeeland, Nederland

Contact

Tel: 0113-219353
E-mail: info@domesticgoes.nl