Beste klanten,

zoals u wellicht al op het nieuws heeft gezien afgelopen maandag 23 maart, heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Voor kappers, schoonheidsspecialisten en andere in zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat wij ons vak momenteel niet uit mogen oefenen. Vooralsnog geldt deze maatregel tot 6 april. Natuurlijk kan deze datum ook zomaar veranderen.

Voor nu betekent dit dat Schoonheidsstudio DOMESTIC gesloten is en dat alle afspraken tot 6 april komen te vervallen. Ik heb al met verschillende klanten persoonlijk contact gehad en afspraken verzet. Zodra we weer open mogen zal ik u daar zo spoedig mogelijk over informeren.

Het bestellen en afhalen van producten blijft wel mogelijk! Ook kunnen we voor u een op maat gemaakte THUIS-behandeling aanbieden. U krijgt dan minipotjes en miniflesjes, gevuld met producten die voor u geschikt zijn, die u gebruikt om uw huid zelf thuis te behandelen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden! Nogmaals wens ik u het allerbeste en een goede gezondheid! Laten we ons goed aan de maatregelen houden, zodat hopelijk de corona crisis snel voorbij is en we ons gewone leven weer op kunnen pakken!

Warme groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353