De zomer loopt ten einde,..voor velen van ons is de vakantie achter de rug. Hopelijk heeft u een goede en fijne vakantie gehad?

Het is altijd heerlijk om eens even het werk te laten liggen en te ontspannen en genieten van een paar weekjes relaxen! Afgelopen weekend las ik een artikel over “Niks moet, alles mag”. Het komt er op neer, dat wie altijd maar in de doe-stand staat, niet voldoende tot rust komt. Ook niet in de vakantie. En dit is niet goed voor de geest en het lijf. Lanterfanten of lummelen is hartstikke gezond! Een time-out voor het brein, waardoor je vindingrijker en creatiever wordt. Dus geen schuldgevoelens als je afgelopen vakantie misschien heerlijk hebt genikst!

Het kan wel zijn dat je huid onvoldoende verzorging heeft gekregen tijdens de zomermaanden, en te lijden heeft gehad van de zon, chloor- en zeewater. Tijd dus om hier aandacht aan te geven. De huid ‘s morgens en ‘s avonds goed reinigen, minstens 1x per week scrubben, 1 à 2x per week een masker en natuurlijk de dag- en nachtverzorging na de reiniging.

Om de huid een echte oppepper te geven kunt u het Serum d ’Eté gebruiken. Dit serum bevat frambozenpitolie, pruimenpitolie en natuurlijk vitamine E. Het serum is rijk aan anti-oxidanten waardoor het actief werkt tegen huidveroudering en zorgt voor hydratatie. Een ideaal product om de huid te herstellen!

In de maanden september en oktober krijgt u 25 % korting op het Serum d’Eté!

Voor de klanten die de producten van S.P.A. gebruiken is het de komende maanden weer tijd voor onze topbehandeling; de aromabrasiebehandeling. Deze dieptepeeling zorgt voor een sterke doorbloeding, verdunt de opperhuid, en zorgt voor een gladde en gave huid!

Houd uw zomerse kleur langer vast met de Nude Colour Cream van ALCINA!

De lichte tint van deze crème smelt moeiteloos samen met de huid en past zich perfect aan de huidskleur aan. Het zorgt voor een natuurlijke frisse en getinte uitstraling. De huid ziet er egaal en perfect, maar tegelijkertijd onopgemaakt uit!

ALCINA Nude Colour Cream
Natuurlijk mooi… de nude look!

25% korting
in de maanden september en oktober

Dag zomer… welkom herfst!

De nieuwe kleuren van ALCINA zijn warm en intens.

  • de Pure Lip Colour heeft een sterke dekkracht, goede houdbaarheid, crèmige structuur en met plantaardige olie voor een subtiel lipgevoel.
  • de Lip Duo is duurzaam, kleurintensief en ideaal geschikt voor de ombrélook. Sheaboter zorgt voor zachte lippen.
  • de Satin Lip Gloss heeft een vederlichte samenstelling en een glanzende finish. De gloss heeft het verleidelijke aroma van de Tonkaboon.

Met deze producten mag de herfst beginnen!

Met vriendelijke groet en graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Wilma Schrijver
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl