Beste klanten,

de vakantie is waarschijnlijk voor de meesten achter de rug. Hopelijk heeft u kunnen genieten, ontspannen, leuke dingen ondernomen… Misschien bent u weggeweest, .. even heerlijk in een andere omgeving, of gewoon thuis gebleven. En na zo’n paar weken rust begint het gewone, dagelijkse leven weer van werken, naar school gaan of andere verplichtingen. Inmiddels is het september,…meteorologisch gezien is de herfst begonnen!

C’est la saison,…HERFST!!

Tijdens vakantieperiodes kan het wel eens zo zijn dat we minder goed en frequent onze huid verzorgen. Belangrijk om hier weer meer aandacht aan te besteden! Een goede huidverzorging begint bij een goede reiniging, 2x daags! Wanneer de huid niet wordt gereinigd, kan een crème niet goed zijn werk doen. De dag- en nachtcrème na de reiniging aanbrengen op gelaat en hals. Voor de huid rondom de ogen is er de ooggel van S.P.A. en het oogserum van Les Gavots. De huid rond de ogen is veel dunner en kwetsbaarder dan de rest van het gezicht, dus vraagt deze om een specifieke verzorging en een specifiek product! De oogproducten helpen kringen, wallen en rimpels te verminderen. Ze hebben een afvoerende en vitaliserende werking op de oogleden.

Eenmaal per week de huid van gelaat en hals ( én lichaam! ) scrubben om zo dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding en celvernieuwing te stimuleren. Na het scrubben is de huid super zacht en kunnen de essentiële oliën van de verzorgingsproducten goed door alle huidlagen heen opgenomen worden. Anders kunnen deze namelijk in de dode huidcellen dringen en zo zorgen voor een schrale huid en een trekkerig gevoel. Eén à twee keer per week een masker en voilà,… we hebben onze eigen thuis-mini-schoonheidsbehandeling!!

LIPPEN DIE GEZIEN MOGEN WORDEN,.. in prachtige herfstkleuren!

Pure Lip Colour van ALCINA heeft een sterke dekkracht, een crèmige structuur en plantaardige olie voor een subtiel lipgevoel.

Lip Duo bestaat uit een lipliner en lipstick , en is kleurintensief en duurzaam. Sheaboter zorgt voor zachte lippen.

NUDE COLOUR CREAM

Houd uw zomerse kleur langer vast met de Nude Colour Cream van ALCINA. Deze crème zorgt voor een natuurlijke frisse en getinte uitstraling. De lichte tint smelt moeiteloos samen met de huid en past zich perfect aan aan de huidskleur. De huid ziet er onopgemaakt, maar tegelijkertijd perfect en egaal uit! In de maanden september en oktober krijgt u 20% KORTING op de Nude Colour Cream!

Verse muntthee: lekker en gezond!

Munt komt van oorsprong uit Azië. Muntthee is tegenwoordig een zeer populaire drank. In de oudheid werd verse muntthee ook veel gedronken en gebruikt voor verschillende gezondheidsklachten. Munt zit namelijk vol met antioxidanten en de menthol in het plantje helpt de enzymen in de spijsvertering te ondersteunen in zijn werking.

Munt:

  • zorgt voor een betere vertering
  • voorkomt verstopping en winderigheid en een opgeblazen buik
  • werkt zuiverend op de huid en lichaam
  • slijmoplossend bij griep en verkoudheid
  • koelend bij koorts
  • verfrist het hoofd en verbeterd de concentratie

recept verse muntthee:

vul een glas met heet water en laat dit iets afkoelen. Doe vervolgens enkele takjes munt in het glas en laat de kruiden 4-10 minuten werken.Op deze manier benut je de geneeskrachtige werking van de munt. Je kunt eventueel nog citroen, limoen , verse tijm of honing toevoegen.

OPRUIMING MAKE-UP!

We hebben verschillende producten van ALCINA,… nu met 40% KORTING!

Graag zien we u binnenkort weer in de salon!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353