Beste klanten,

nog een paar maanden te gaan, en we kunnen 2020 achter ons laten.
Een bewogen jaar,…een jaar wat op veel mensen een enorme impact heeft gehad.
2020 zal het jaar zijn van het coronavirus, maatregelen, de 1,5 meter-maatschappij, gedeeltelijke lockdown, mondkapjes, en voor sommigen helaas ook ziekte en het verliezen van naasten. Momenteel neemt het aantal besmettingen weer toe en blijft het dus belangrijk om goed de handen te wassen, afstand van elkaar te houden, bij klachten thuis te blijven en in openbare ruimten een mondkapje te dragen.

Vanuit de brancheorganisatie ANBOS zijn de adviezen nu meer aangescherpt. Het dragen van een mondneusmasker wordt door de overheid dringend geadviseerd, en zal wellicht straks ook verplicht worden. Vanaf heden wil ik u vragen om tijdens een bezoek aan Schoonheidsstudio DOMESTIC een mondneusmasker te dragen. Tijdens de (schoonheids)behandeling kan deze afgezet worden, en aan het einde van de behandeling weer opgezet. Zelf draag ik, vanaf het moment dat u binnenstapt tot het verlaten van de salon, ook een mondneusmasker.

Het is herfst!

Alhoewel veel bomen nog groen gekleurde bladeren hebben, zien we toch ook al mooie herfstkleuren in de natuur. Het weer, met regelmatig regen en wind, zorgt in ieder geval voor een echt herfstgevoel! Sommigen hebben in deze periode last van de “vallende blaadjes”, ..met andere woorden, last van neerslachtige gevoelens.

Hiervoor is er de Traitement Terrain DEP (TT neerslachtige gevoelens). TT’s zijn de sterkst werkende producten van S.P.A., en bestaan alleen uit 100% natuurlijke etherische oliën van de hoogste kwaliteit. De TT DEP versterkt de geestelijke weerbaarheid, ondersteunt het zenuwstelsel, versterkt positieve gevoelens en heeft een kalmerende en ontspannende werking. Deze TT is ook geschikt voor als je je moeilijk écht kunt ontspannen, ontspanning zoekt in de verkeerde dingen, jezelf geen tijd gunt om een goede en gezonde maaltijd te bereiden en deze zonder echte aandacht eet.

We hebben het al een aantal weken in huis,… de nieuwe najaarsmake-up van ALCINA!

De focus ligt op de ogen en de wenkbrauwen.

 • BROW Mascara
  In twee kleuren, die de wenkbrauwen vult, omlijnt en fixeert, geen vlekken of klontjes geeft en zorgt voor een natuurlijke finish!
 • EYE Shadow
  met een soepele, zachte textuur, vervaagt moeiteloos en heeft een glanzende finish!

LIQUID EYE Shadow
is sneldrogend, blijft lang zitten en heeft een glanzende finish!

 

Het einde van het jaar is in zicht, met ook de feestdagen.

Normaal gesproken is dit voor veel mensen een drukke en vermoeiende tijd. Dit jaar zal het niet vanzelfsprekend zijn om met familie en vrienden de feestdagen door te brengen.

Waarschijnlijk zijn we meer thuis en hebben dus daardoor misschien meer rust en ontspanning! Zo kun je het ook van de positieve kant bekijken! Neem de tijd en aandacht voor jezelf en geniet thuis van de heerlijk ontspannende producten van S.P.A. en Les Gavots.

 • MASQUE CRÈME MISE EN BEAUTÉ
  dit masker is een echte mooimaker en snelle oppepper voor de huid.
 • DUO D’YEUX Masque contour yeux
  dit oogmasker vermindert kringen en wallen en gaat de werking van lijntjes tegen. Het kalmeert de gevoelige huid en stimuleert de aanmaak van collageen.
 • DETENTE ET TONUS Masque contour lèvres
  dit mondmasker herstelt de elasticiteit en ontspant de mimische spiertjes. Het masker kan als intensieve kuur gebruikt worden of één maal per week op de bovenlip, rond de mond en de neuslippenplooi.

In de maanden november en december krijgt u 20% korting op alle maskers!

December,…feestmaand!

Bij Schoonheidsstudio DOMESTIC kunt u natuurlijk ook terecht voor de leukste Sinterklaas- en kerstcadeau’s!

 • Verzorgingsproducten voor hem en haar
 • Een 100% plantaardige plantenzeep van Les Gavots de Provence, op basis van olijfolie en geschikt voor ieder huidtype
 • Een infusion van Les Gavots, losse thee die bestaat uit kruiden, fruit en specerijen. We hebben verschillende smaken!
 • Voet-en handverzorgingsproducten
 • Mooie make-up van ALCINA
 • CADEAUBON

Vanaf december ligt er een feestelijke attentie voor u klaar. Ik ben ontzettend blij met u als klant, en blij dat u allen in deze tijd de salon blijft bezoeken,… mijn dank en waardering hiervoor!

Hopelijk mag ik u nog voor het nieuwe jaar ontvangen, en anders wens ik u via deze weg alvast hele fijne en mooie feestdagen! Blijf gezond en zorg goed voor elkaar! Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met feestelijke groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel: 0113-219353
www.domesticgoes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *