Beste klanten,

vanaf maandag 11 mei mag ik weer open met de salon en behandelingen gaan geven. Dit heeft het kabinet bekend gemaakt tijdens de persconferentie op 6 mei. Dit bericht kwam voor mij eerlijk gezegd eerder dan verwacht. Het is ontzettend fijn om weer te mogen werken, maar het voelt ook wel een beetje dubbel. Het zal voorlopig niet zoals vanouds gaan, met alle nodige maatregelen die we moeten nemen en waar we rekening mee moeten houden. En natuurlijk kunnen we de 1,5 meter afstand niet aanhouden tijdens de behandeling.

Wat daarom ook van het allergrootste belang is, is dat we onze gezondheid goed in de gaten houden. Voor zowel mij als u geld nog steeds: Bij (milde) klachten zoals : neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38* C), koorts (vanaf 38* C), en/of benauwdheidsklachten,..blijft u thuis. Ik zal u ook bij aankomst in de salon onderstaande vragen stellen:

We moeten ook, in tegenstelling tot anders, rekening houden met het volgende protocol:

  • Het is belangrijk om precies op de afgesproken tijd te komen.
  • Bij binnenkomst mag u zelf uw jas ophangen aan de kapstok en mag u uw handen wassen/desinfecteren.
  • Probeer zo min mogelijk dingen aan te raken.
  • Tijdens de behandeling word er zo min mogelijk gepraat. Als u wat wilt zeggen tijdens de behandeling kunt u uw hand opsteken, zodat ik genoeg afstand kan nemen van u.
  • Tijdens de behandeling zal ik een (goedgekeurd) mondkapje dragen. In principe zijn we dit niet verplicht, maar het wordt wel geadviseerd door de ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsverzorging.
  • Na de behandeling mag u wederom de handen wassen/desinfecteren.
  • Aangezien ik geen pinautomaat heb, kunt u het beste betalen via overmaken of een Tikkie. Is dit lastig, dan is contant betalen ook mogelijk.

Tja, het zal de komende tijd anders gaan dan normaal. Na zo’n lange tijd elkaar niet gezien te hebben, is er vaak veel bij te praten, en die gesprekken zullen helaas nog even op zich moeten wachten! Ik hoop dat daar begrip voor is.

Ik heb de afgelopen dagen al veel contact gehad met klanten en veel nieuwe afspraken in kunnen plannen (en ook bijgepraat!). Hartstikke fijn dat u alle vertrouwen heeft en binnenkort weer komt in de salon, mijn dank daarvoor!

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353