Beste klanten,

we zitten momenteel in een bizarre tijd. Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep en is hét onderwerp van gesprek. Dagelijks horen we nieuwe feiten, adviezen en maatregelen die we moeten nemen.

We hebben er allemaal mee te maken en het heeft invloed op iedereen. Natuurlijk hou ik ook het nieuws nauwlettend in de gaten omtrent de schoonheids- en voetverzorging. Vanuit de overheid zijn er helaas (nog) geen duidelijke aanwijzingen voor onze branche.

Formeel kunnen we gewoon open blijven mits we de extra maatregelen goed in acht nemen:

  • Was je handen regelmatig;
  • Geen handen schudden;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt of hebt;
  • Zorg voor extra hygiëne in de werkruimte.

Een belangrijk advies is ook om te proberen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. In de salon gaat dit niet lukken door het fysieke contact. De meeste kapsalons en fysiotherapie praktijken zijn geopend, waar dit fysieke contact ook plaatsvind. De klant maakt zelf de keuze om te gaan of niet.

Zo wil ik het de komende tijd ook in de salon gaan doen. Zolang u en ik en de mensen om ons heen geen gezondheidsklachten hebben, bent u van harte welkom. Maar behoort u tot een risicogroep, bent u al wat ouder (70+) en heeft u klachten, dan is het verstandig de afspraak te verzetten.

Ik zal persoonlijk contact opnemen met u die de eerstkomende weken een afspraak hebben staan. Dan kunnen we samen overleggen. Natuurlijk kunt u nog gewoon uw producten bestellen en afhalen. Mochten er zaken veranderen dan hou ik u op de hoogte.

Dit is een moeilijke tijd voor ons allemaal en zeker om bepaalde keuzes te maken. Doe wat u denkt dat goed is, gezondheid en veiligheid staan voorop.

Ik wens u het allerbeste, zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

Met warme groet,

Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353