Beste klanten,

de laatste maanden van het jaar zijn aangebroken… wat vliegen de weken voorbij! We zitten midden in de herfst met al zijn prachtige kleuren, en ondertussen is het ook bijna weer tijd voor warme sjaals en handschoenen. Het is buiten vroeg donker, minder licht dus, en voor binnen de tijd om ‘s avonds gezellig kaarsen aan te steken.

Veel mensen voelen zich in de winter minder fit en soms ook minder happy. Juist in deze en de aankomende periode is het belangrijk om zoveel mogelijk daglicht te krijgen, zodat het zenuwstelsel en hormoonstelsel goed kunnen blijven functioneren. Probeer iedere dag naar buiten te gaan!

Sommige mensen hebben last van winterdepressie of neerslachtige gevoelens. De TT dépression van S.P.A. helpt hier een handje bij. Verschillende etherische oliën ondersteunen het zenuwstelsel, versterken positieve gevoelens en hebben een kalmerende en ontspannende werking.

Ook sporten is ontzettend gezond en goed voor je welzijn. Een goede voorbereiding van het lichaam vóór het sporten zorgt voor een betere prestatie en vermindert de kans op blessures. Synergie massage avant l’effort sportive helpt hierbij. Voor na het sporten is er de synergie massage après l’effort sportive. Deze olie breng je aan op de belaste spiergroepen, waar het voor een sneller herstel zorgt. Dit komt doordat de olie door de huid dringt, de spieren bereikt en daar het teveel aan melkzuur en andere afvalstoffen afbreekt.

Ook een goede huid- en lichaamsverzorging zorgt voor een gevoel van welzijn. De maand december is voor veel mensen een drukke maand, en natuurlijk willen we er met de feestdagen extra goed uitzien.

Kom langs voor een schoonheidsbehandeling en laat u heerlijk verwennen! Een echte must-do is het peel-off masker van Les Gavots. Dit poedermasker is een antiverouderingsbooster. Door de oligo elementen, de groene thee en het natuurlijk vitamine C heeft dit masker een sterke anti oxidante werking tegen vrije radicalen. Het heeft op het gezicht, op de huid, een liftend en verstevigend effect, wat u onmiddellijk voelt en ziet. Een verbluffend resultaat!

Voor thuis gebruik is er het masker “Mise en Beaute Spectaculaire”. Het zorgt voor een snelle oppepper van de huid en heeft een direct mooi en stralend resultaat. Het Duo d’Yeux oogmasker is een anti-stress en anti-vermoeidheidsmasker voor de gevoelige huid rond de ogen. Het vermindert kringen en wallen en gaat de vorming van lijntjes tegen. Zeer geschikt voor lensdragers en mensen die veel voor beeldschermen zitten. Détente et tonus is een masker voor de mondcontour en de neus-lippenplooi. Het geeft ontspanning van de mimische spiertjes, herstelt de elasticiteit, en vermindert fijne lijntjes rond de mond en maakt de huid zichtbaar gladder.

Bij aankoop van een masker krijgt u 25% KORTING! Deze aanbieding is geldig in de maanden november en december.

Feestelijke make-up: ALCINA Glam it up!

Glam it up eye shadow

 • Soepele, zachte textuur
 • Glansfinish met effect
 • Moeiteloos vervagen
 • Blijft langer zitten

Glam it up eyebrow pencil

 • Volle en natuurlijk uitziende wenkbrauwen
 • Precies natrekken van kleine haartjes
 • Opbouwbare kleurintensiteit
 • Veegvast en waterbestendig

Glam it up kajalliner

 • Romige, zachte formule
 • Zit urenlang perfect
 • Waterbestendig

December… feestmaand!

De laatste maand van het jaar is een feestmaand; een maand waarin veel cadeautjes worden gegeven. We hebben Sinterklaas, kerstmis, oud-en nieuwjaar,…en natuurlijk het 25-jarig jubileum van Schoonheidsstudio DOMESTIC!!

Wij pakken daarom dit jaar dan ook extra uit… of eigenlijk… Ú pakt uit! In de maanden december en januari krijgt u een feestelijk cadeau! Velen van u zijn al jaren trouwe klant, en dat wordt enorm gewaardeerd! Mijn dank hiervoor. Ik werk al 25 jaar met ontzettend veel plezier en liefde in mijn salon, met alleen maar leuke klanten! Dat we nog vele jaren van elkaar mogen genieten!

Mocht ik u dit jaar niet meer zien in de salon… dan wens ik u bij deze alvast hele fijne en mooie feestdagen.

Graag tot ziens!

Met feestelijke groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353