Beste klanten,

nog een aantal weken te gaan, en we zitten alweer in de decembermaand! De laatste maand van het jaar, met Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Wat is het afgelopen jaar voorbij gevlogen. En wat hebben we nog lang mooi weer en heerlijke temperaturen gehad! Overal zie je in de natuur de bladeren al prachtig rood, geel en oranje kleuren. Ik heb laatst het boek “De TAO van gezondheid” gelezen. De schrijfster Conny Coppen beschrijft op mooie wijze dat wij als mensen niet los staan van de natuur en dat ons lichaam ook onderhevig is aan de seizoenen. In de herfst laat de boom zijn bladeren los en de energie trekt zich terug in de wortels, in de kern. Het oude wordt als het ware losgelaten.

 

In de winter is het blad afgestorven en lijkt de plant dood. Dit is niet zo,..het leven heeft zich slechts teruggetrokken in de wortel om te rusten, te herijken en energie op te doen voor een nieuwe levenscyclus! In ieders leven zijn er periodes die verwant zijn aan de seizoenen. De winter is voor ons ook een goede periode om wat meer rust te nemen en te herstellen.

 

 

Verkoudheid en griep liggen nu ook op de loer. Om uw immuunsysteem op peil te houden zijn de volgende dingen belangrijk:

  • Zorg voor voldoende slaap, tussen de 7-8 uur.
  • Beweeg dagelijks in de frisse lucht en bij daglicht. Dit verhoogt de weerstand en verbetert de slaap.
  • Neem pauzes om te herstellen. Dit is essentieel voor o.a. spieropbouw en de mentale gezondheid.
  • Eet gezond en gevarieerd. Daarnaast kunt u voedingssupplementen nemen in bepaalde periodes wanneer we wat extra’s nodig hebben.

Pharma Nord heeft veel verschillende soorten supplementen. Bio-Vitamine D3 is geschikt voor periodes waarin de zon niet altijd schijnt. We produceren het grootste deel van onze vitamine D zelf uit het zonlicht dat onze huid bereikt.

Het gebruik van vitamine D wordt sowieso geadviseerd vanaf de leeftijd 50. Bio-Influ-Zink zijn zuigtabletten met zink en vitamine C. Zink en vitamine C dragen bij aan een normaal functionerend immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen oxidatieve stress.

‘Schoon en Fit’

De siroop ‘Schoon en Fit’ van S.P.A. bevordert het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam. Hierdoor voel je je fitter en stimuleer je gewichtsverlies. Deze detox kuur richt zich op het ontgiften van het lichaam en ondersteunt de organen om goed te functioneren.

De detox helpt ook om blijvend veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl door te voeren. Je voelt je vitaler, met meer energie en ook je huid zal er frisser en jonger uitzien. De kuur duurt ongeveer twee weken. Om mineralen aan te vullen en het ontzuren van het lichaam te stimuleren kun je de mineralendrank Oligo Minceur van S.P.A. gebruiken. Deze kun je toevoegen aan de siroop.

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het nu misschien een lastige periode om te detoxen, maar wellicht een goed idee of voornemen voor het nieuwe jaar?!

Voor een detoxkuur heeft u twee flesjes siroop ‘Schoon en Fit’ nodig en een flesje Oligo Minceur. Dagelijks neem je 1 of 1,5 liter water in een kan of fles waaraan je 9 pompjes siroop toevoegt. Even omroeren en klaar is je ‘Schoon en Fit’ drank! Drink verspreid over de dag een glas en zorg dat het voor 20.00 uur op is. De mineralendrank Oligo Minceur mag je toevoegen aan deze siroop. Drink naast de siroop nog 1 liter water.

In de maanden november en december krijgt u korting op de complete set.
U betaald dan geen € 114,85
maar € 90,-!

ALCINA Natural Glam

Natural glam, feestelijke make-up die u laat schitteren en stralen!

Voor de ogen zijn er de Satin Eyeshadow Pen in twee prachtige kleuren sand en caviar, en de Glam Eyeliner, in de glinsterende kleuren gold en greybrown. De Glam Eyeliner kun je aanbrengen als klassieke eyeliner of als glamour oogschaduw. Lips&Cheeks Designer geven de lippen, en eventueel de wangen, een mooie fluweelmatte look. In de kleuren red en brown. De wenkbrauwen worden gekleurd én gestyled met de Brow Mascara.

Natural Glam,…voor een natuurlijke GLAMOUR LOOK!

FEESTMAAND DECEMBER!

Bij Schoonheidsstudio DOMESTIC kunt u terecht voor mooie decembercadeaus! Verzorgingsproducten voor hem en haar van S.P.A. en Les Gavots de Provence, make-up van ALCINA, voet- en handverzorgingsproducten, en natuurlijk de CADEAUBON!

Vanaf december ligt er een feestelijke attentie voor u klaar! Hopelijk zie ik u dit jaar nog in de salon,… en anders wil ik u via deze weg alvast het beste wensen, en hele fijne en mooie feestdagen! Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met warme en feestelijke groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel.0113-219353