Ongelofelijk dat we alweer bijna het einde van het jaar hebben bereikt! Wat vliegt de tijd… en in deze vaak drukke periode is het goed om nog wat (quality)tijd voor jezelf te nemen. De laatste weken van het jaar staan in het teken van vitamine ‘R’, oftewel vitamine Rust. Laat je verwennen… het zal je goed doen.

Voor een direct stralende huid hebben we het vruchtenmasker ‘Mise en Beauté’. Het wortelextract in dit masker geeft de huid direct betacaroteen, de voorloper van vitamine A. Vitamine A biedt een goede weerstand tegen infecties, kan de productie van overtollig talg helpen verminderen en functioneert als antioxidant. Het heeft een gunstig effect op de natuurlijke veroudering; het gaat rimpels en pigmentvlekken tegen, helpt de huid vocht vast te houden en heeft een licht stimulerende werking op de productie van collageen. Om thuis te genieten van vitamine ‘R’ is er:

  • het masker ‘Soir de fête’; avond van het feest. Dit heerlijke gelmasker van Les Gavots de Provence geeft een direct resultaat. Perfect om voor een feestmake-up te gebruiken! Het is een echte oppepper voor de huid met een vermoeide uitstraling.
  • Absolue d’Essence bad- en douche gel relaxant, antistress, bon sommeil en hydratant.
  • Absolue d’Essence bodylotion relaxant, antistress, bon sommeil en hydratant.

U krijgt in de maanden decembeR en januaR25% KORTING op deze producten!

Met de feestdagen is het decolleté vaak meer zichtbaar. Daarom hebben we voor u een verleidelijk aanbod voor een verleidelijk decolleté. Deze intensief verzorgende behandeling bestaat uit een peeling, een klei pakking met etherische oliën en ter afsluiting een verzorgingsolie voor het decolleté.

Nu van € 18,50 voor €12,50!

 En voor nog meer vitamine ‘R’ kunt u een heerlijk, ontspannende rug- en nekmassage ondergaan. Deze massage duurt ongeveer 30 minuten.

Wimperserums zijn momenteel ontzettend populair. Wat veel mensen niet weten is dat ze vaak negatieve ingrediënten bevatten, de zogenaamde prostaglandines. Dit is een groep van hormoonachtige stoffen die op lokaal niveau werkzaam zijn in het reguleren van veel fysiologische processen. Zoals die van ontstekingen, de verwijding en vernauwing van bloedvaten, pijn, koorts, de bloedstolling en nog veel meer processen in het lichaam. Het zijn duidelijk geen cosmetische ingrediënten, en daarom veroorzaken ze veel bijwerkingen als ze verwerkt zijn in wimperserums. Eén bekende bijwerking is (blijvende) verandering van de kleur van de iris. Het serum demaquillant yeux van S.P.A. ondersteunt de wimpergroei. Het neemt niet alleen de oogmake-up en mascara af van de wimpers, maar het bevordert de groei en verbetert de toestand van de wimpers. Iedere avond met een wattenstaafje wat serum aanbrengen op de wimpers.

Nu het buiten kouder wordt, liggen verkoudheid en griep ook weer op de loer. S.P.A. heeft verschillende producten die snel werken na een besmetting, maar die ook preventief werken. Dit komt door de etherische oliën; zij hebben namelijk een sterke werking tegen micro-organismen. Er is bijvoorbeeld een TT anti-infectie, een badolie voor de luchtwegen (geschikt bij hoesten en verkoudheid), een geurolie desinfectie, en een desinfecterend handproduct.

Bent u nog op zoek naar December cadeau’s?

Wat dacht u van:

  • Verzorgingsproducten voor hem en haar
  • Een 100% plantaardige plantenzeep op basis van olijfolie, voor ieder huidtype geschikt.
  • Een infusion van Les Gavots; losse thee die bestaat uit kruiden, fruit en specerijen.
  • Prachtige make-up van ALCINA
  • Voet- en handverzorgingsproducten
  • En natuurlijk de cadeaubon!

Vanaf december ligt er een feestelijke attentie voor u klaar. Mochten we u niet meer zien voor het nieuwe jaar,…bij deze alvast fijne en mooie feestdagen gewenst!

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met feestelijke groet,

Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl