Beste klanten,

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2017!

De feestdagen staan voor de deur, en vaak zijn we in deze periode drukker en vermoeider. U kunt thuis de huid extra verzorgen door middel van een mini schoonheidsbehandeling, want we willen er tenslotte goed en uitgerust uitzien! Creëer als eerste een oase van rust. Geef jezelf een complete scrub, dus zowel gelaat als body. Door het scrubben worden dode huidcellen verwijdert waardoor de huid beter in staat is om actieve ingrediënten op te nemen. Bovendien heeft het een positieve invloed op de doorbloeding en de huid wordt super zacht! Hierna kun je een lichaamspakking nemen die wij voor u op maat kunnen maken, en voor het gelaat en de hals een masker van SPA of Les Gavots. Neem hierna een heerlijk ontspannen bad of douche. Tot slot smeer je je van top tot teen in met je gezichtsverzorging, een bodylotion en een voetcrème.

Het masker Mise en Beauté is hét masker voor de feestmaanden! Het is een snelle oppepper en mooimaker voor de huid! Het betacaroteen geeft een mooie gloed aan de huid.

Het masker Soir de Fête betekent letterlijk “de avond van het feest”. Het is een masker met een snel en spectaculair resultaat. Het laat vermoeidheid en stress verdwijnen en stimuleert de bloedsomloop. Perfect om voor een feestmake-up te gebruiken!

In de maanden november en december krijgt u  20% korting op beide maskers!

ALCINA PERFECT PRIMER

Deze primer verbergt optisch kleine rimpeltjes en grove poriën en werkt onvolkomenheden bij. De huid ziet er weer vol uit! Tevens is de perfect primer kleurloos en daardoor voor alle huidkleuren- en types geschikt. Na het opbrengen versmelt deze met de huid, zonder de poriën te verstoppen, en verbindt zich onzichtbaar met iedere foundation. Dit maakt de perfect primer een perfecte basis voor een lang aanhoudende make-up. Anti-oxydanten beschermen de huid tegen omgevingsinvloeden. Ook zonder foundation zorgt de perfect primer voor een egaal en glad huidbeeld gedurende de hele dag.

Perfect primer betovert de huid!!

Voor de perfecte (feest) make-up bent u natuurlijk ook bij Schoonheidsstudio DOMESTIC aan het juiste adres. We hebben momenteel op verschillende make-up artikelen korting, en we demonstreren graag!

Op zoek naar december cadeaus?

Schoonheidsstudio DOMESTIC heeft voor ieder wat wils:

  • Verzorgingsproducten voor hem en haar.
  • Een 100% plantaardige plantenzeep van Les Gavots de Provence, op basis van olijfolie, geschikt voor ieder huidtype.
  • Een infusion van Les Gavots; losse thee die bestaat uit kruiden, fruit en specerijen en niet uit klassieke theeblaadjes. We hebben verschillende smaken!
  • Prachtige make-up van ALCINA.
  • Voet- en handverzorgingsproducten.
  • En natuurlijk de Cadeaubon!

Zoals u van ons gewend bent, ligt er vanaf december een feestelijke attentie voor u klaar. We hopen u nog voor het nieuwe jaar in de salon te mogen ontvangen, en anders wens ik u via deze weg alvast hele fijne en mooie feestdagen, en graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Met feestelijke groet,

Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl