Beste klanten,

Het is alweer een paar maanden geleden dat u een nieuwsbrief heeft ontvangen, en in die tijd is er het één en ander verandert wat betreft ALCINA. Een hoop nieuwe feitjes en weetjes voor u!

De basis make-up display is vervangen door een nieuwe display, wat betekent dat bepaalde producten verdwijnen, zoals de nagellak, de oogschaduw, de lipstick en de lipgloss. De foundations, concealers, powders, blushers, mascara’s, en de lip-en oogpotloden blijven.

Het huidige standaardassortiment word dus verkleind om plaats te maken voor een assortiment waarbij de focus ligt op trends, mode en nieuwe producten. Alcina zal minimaal 4x per jaar met een Limited Edition make-up display komen. Zo bent u altijd en snel op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen, kleuren en trends!

#NAILSTYLES

Nagellak gebaseerd op verschillende steden ; New York, Istanbul, Amsterdam, Tokio, London…

Naast de 10 kleuren nagellak zijn er ook een Healthy Look Base Coat en een Quick  Dry Top Coat. De base coat vult ribbels op en maakt de nagelplaat optisch glad en zorgt voor een  optische vermindering van gele verkleuring. Een onmisbaar product voor het gebruik van nagellak… ook solo aangebracht ziet het er heel mooi uit!

De dry top coat is transparant en droogt snel. Kan over elke kleurlak waardoor deze langer blijft zitten. Ook versterkt het de glans van de kleurlak!

Bij aankoop van een potje nagellak krijgt u een teenspreider cadeau, handig bij het lakken!

Pretty rose

Roze is de meest hotte trendkleur van 2019!

Roze flatteert de huidskleur, is elegant en kan met veel tinten worden gecombineerd, zoals donkergroen, grijs, felroze of beige.

Het Pretty Rose palet bestaat uit rouge en 4 kleuren oogschaduw.

Het Kabukipenseel met zijn bloemachtig uiterlijk is perfect voor het aanbrengen van losse en samengedrukte texturen.

*TIP: draping

Draping is het contouren van de gezichtskenmerken met rouge voor een frisse en natuurlijke look.

Breng de rouge bescheiden aan op de jukbeenderen, de neusbrug of haarlijn om deze te liften. Werk de overgangen goed weg zodat de look niet onnatuurlijk overkomt.

U maakt de look compleet met één van de drie kleuren Lip Glow.

Deze is rijk en vocht inbrengend, en zorgt voor heerlijk zachte en volle lippen zonder dat er een kleverig gevoel ontstaat.

12 mei    Moederdag!

Met alle nieuwe make-up producten van ALCINA is het vast niet moeilijk om te kunnen slagen voor een Moederdag cadeau!

Natuurlijk heeft Schoonheidsstudio DOMESTIC ook heerlijke verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. En met een cadeaubon kan ze zelf een keuze maken!

1994 – 2019       

Zoals u bovenaan de brief al heeft kunnen zien aan de afbeelding, bestaat Schoonheidsstudio DOMESTIC in september 25 jaar!

Dit jubileum kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, dus daarom hebben we tot eind van het jaar leuke en verschillende acties en aanbiedingen!

In de maanden mei en juni  staan de voeten en het harsen centraal.Nog even en we kunnen weer met blote benen én voeten gezien worden! Tijd voor het ontharen van benen, oksels, enz. Belangrijk ook is het scrubben van het lichaam. Dit zorgt voor de verwijdering van dode huidcellen, waardoor u een zachte huid krijgt, het harsen makkelijker gaat en bovendien houd u de bruine kleur van de zon langer vast.

In de maanden mei en juni krijgt u 25% korting op alle harsbehandelingen (éénmalig) en de voetverzorgingsproducten van S.P.A.!!

Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen! S.P.A. heeft verschillende producten om de voeten goed te verzorgen en om problemen te behandelen zoals een mycose besmetting. De producten van S.P.A. bevatten combinaties van etherische oliën, die werken tegen schimmels. Hierdoor geven ze resultaat. Ze gaan infecties en transpiratie tegen en stimuleren bovendien de bloedsomloop.

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met vriendelijke groet,
Wilma Schrijver
Tel. 0113-219353