Beste klanten,

tijdens de persconferentie op 21 april heeft het kabinet bekend gemaakt dat het verbod op contactberoepen is verlengd tot 20 mei. Dit betekend dat de salon tot die tijd gesloten blijft voor alle schoonheids- en pedicurebehandelingen.

Afspraken die voor 20 mei gepland staan, komen dus helaas te vervallen. Zodra we weer open mogen van de overheid zal ik persoonlijk contact met u opnemen om een nieuwe afspraak te maken. Het is ontzettend jammer dat het zo lang duurt, maar de gezondheid van iedereen staat voorop… en gelukkig gaan we langzaam de goede kant op.

Ik hoop dat het goed gaat met u allen, dat u gezond bent, nog aan het werk bent, of anders uw draai een beetje heeft gevonden in deze nieuwe 1,5 meter maatschappij. Veel mensen gebruiken deze “vrije tijd”om in huis grondig op te ruimen, flink te poetsen of het huis op te knappen en te schilderen. Dit zorgt vaak voor een heerlijk voldaan gevoel!

En gelukkig hebben we veel mooi weer, waardoor we buiten kunnen zijn en genieten! Vergeet niet, wanneer u naar buiten gaat, de huid goed te beschermen tegen de zon. Les Gavots de Provence heeft verschillende zonproducten. De Soleil Puissant heeft de hoogst mogelijke bescherming en is met name geschikt voor de zeer gevoelige en bleke huid. Het is waterproof en kan ook alleen op pigmentvlekken gebruikt worden om verdere verkleuring te voorkomen.

De Soleil Couchant is een zachte crème met een gemiddelde bescherming. Het houdt de huid soepel, gaat uitdrogen tegen en beschermt tegen de zon en invloed van de wind. De crème is waterproof en geschikt voor alle
huidtypes. Beide crèmes zijn geschikt voor gezicht en lichaam en ook voor kinderen!

Zondag 10 mei… MOEDERDAG!

Zondag 10 mei is dé dag om je moeder eens flink in het zonnetje te zetten! Het eren van moeders is een eeuwenoude traditie, maar het succes kwam toen Anna Marie Jarvis uit Amerika in 1907 Moederdag begon te promoten als een dag van waardering voor moeders. Sinds 1928 is Moederdag een officiële Moederdag in Nederland, waarin verwennen en het geven van cadeaus in het teken staan van deze dag.

Speciale Moederdag Cadeausets voor de allerliefste moeders:

ALCINA Lip Scrub + ALCINA Tinted Lip Oil
van € 25,55 voor € 17,90

ALCINA Mascara Wimperlänge2 + Kajal Liner (zwart, grijs of bruin)
van € 26,75 voor € 18,75

Bij aankoop van een ALCINA Mascara + ALCINA Soft Eyemake-up Remover….een Kajal Liner t.w.v. € 10,80 GRATIS!!

Voor de couperose en gevoelige huid:
Synergie végétale cassis-camomille + TT14 circulatie
van € 93,75 voor € 65,60
(geldig in de maanden mei en juni)

Voor de ouder wordende huid:
Synergie végétale kiwi-angelique + TT13 anti-veroudering
van € 96,- voor € 67,20
(geldig in de maanden mei en juni)

Op alle cadeausets krijgt u maar liefst 30% KORTING!

Ondanks dat de salon nog steeds gesloten is, kunt u wel producten bestellen en afhalen. Zo kan de gebruikelijke thuisverzorging gewoon doorgaan!

Omdat het nog wel even kan duren voordat u weer een professionele behandeling kan ondergaan, is het daarom belangrijk thuis wat extra aandacht aan de huid te besteden.

Scrub de huid 1x per week met de Gel de Gommage en breng daarna een verzorgend masker aan. Het scrubben haalt niet alleen dode huidcellen weg, maar is ook noodzakelijk voor de etherische oliën om goed door de huid te kunnen dringen. Anders kunnen de oliën een nadelig effect op de huid hebben… deze kan droger aan gaan voelen.

We hebben speciaal voor thuis een salonbehandeling op maat; de Traitement à la maison. Deze professionele S.P.A. salonbehandeling voor thuis is € 39,-.

Ik wens u allen het beste, een goede gezondheid en hopelijk tot snel!

Met warme groet,

Wilma Schrijver