ALCINA

Momenteel draait alles om wimpers…lang, volumineus, veel en krullend. Mooi opgemaakte wimpers omlijsten je ogen en geven je een krachtige uitstraling. Mascara wordt door 78% van de vrouwen regelmatig gedragen en is daarmee één van de meest gebruikte en meest geliefde make-upproducten.

ALCINA heeft deze zomer twee nieuwe mascara’s en een waterproof Top Coat.

  • Build Up mascara geeft 6x meer volume door de dubbele S-vormige borstel, zorgt voor optisch meer wimpers waardoor een WOW effect bereikt wordt.
  • Maximum Definition mascara zorgt voor het ultieme Push Up effect, vormt en definieert en geeft maximale krul aan de wimpers.
  • Waterproof Top Coat maakt elke mascara water- én zweetproof zonder de wimpers te verzwaren. Laat de mascara even drogen voordat je de Top Coat zorgvuldig van wimperaanzet tot de puntjes aanbrengt.

Nu verkrijgbaar bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Zondag 13 mei Moederdag

Voor de allerleukste en liefste moeders bent u bij Schoonheidsstudio DOMESTIC aan het juiste adres. Verwen haar met een heerlijke behandeling, een verzorgingsproduct of een make-upproduct. Een cadeaubon is ook altijd goed, zo kan ze zelf haar keuze maken!

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl