Beste klanten,

geniet u momenteel ook zo van het heerlijke weer dat we hebben? We laten de winter zo langzaamaan achter ons. Overal bloeien narcissen en krokussen, de bloesem komt tevoorschijn, de vogels fluiten, de zon schijnt volop,…kortom het voorjaar is begonnen! En wat is dit goed voor onze gemoedstoestand en stemming,..we krijgen weer meer energie!

Door onder andere de kou buiten en het gebruik van de verwarming binnen, kan de huid droger zijn dan normaal en misschien ook wat geïrriteerd. Zij kan wel wat extra verzorging gebruiken. Hiervoor zijn er van S.P.A. verschillende producten om thuis te gebruiken.

Masque Anti Stress

Dit gelmasker is een weldaad voor de vermoeide, gestreste en zenuwachtige huid. Het ontspant,kalmeert , en hydrateert de huid, en de essentiële oliën zorgen voor versteviging. De basis van het masker is van plantengels, onder andere van aloë vera. Deze plantengels bevatten veel vitaminen en mineralen en veel andere stoffen die een verkoelend en beschermend laagje op de huid brengen. Het masker is geschikt voor elk huidtype en mag zo vaak als nodig gebruikt worden.

In de maanden maart en april krijgt u 20% KORTING op het Masque Anti Stress Absolue d’Essence Serum d’Eté

Dit serum is een sterk antioxidantencomplex voor de huid. Het voelt zacht en rijk aan en wekt actief tegen huidveroudering. Het Serum d’Eté is een kostbare combinatie van frambozenpitolie, pruimenpitolie en natuurlijk vitamine E, en zorgt voor hydratatie en regeneratie. Het is geschikt voor elk huidtype en speciaal voor de huid na welke agressieve behandeling dan ook. ( bestraling, hormooncrème’s, laser, zonnebrand) Het kan op elk moment van de dag onbeperkt gebruikt worden,..alleen of óver de gebruikelijke verzorgingscrème van S.P.A. of Les Gavots.

Het is weer tijd voor de AROMABRASIE behandeling!

Een aromabrasie behandeling is een microdermabrasiebehandeling met etherische oliën. Het is een dieptepeeling van de huid. Hierdoor bereik je een intensieve reiniging van de opperhuid. Door het verdunnen hiervan verfijn je de huidstructuur. Hierdoor verfijnen grove poriën, verminderen pigmentvlekjes en (acné) littekens en fijne lijntjes worden minder diep.

De Aromabrasie behandeling verdunt niet alleen de huid, maar is ook sterk doorbloedend. Zo wordt de circulatie gestimuleerd om voedingsstoffen af te geven aan alle cellen en om afvalstoffen af te voeren.

Het resultaat is een fris doorbloede huid die een jongere uitstraling heeft!

Afgelopen week heb ik bij Maquis een training gehad over de Aromabrasie behandeling. Veel informatie en nieuwe technieken waardoor we de behandeling (nog) intensiever kunnen maken.

In de spotlights; ALCINA Nude Liner DE OGEN LIJKEN GROTER & DE LIPPEN OGEN VOLLER

Alcina Nude Liner is een veelzijdig product. Het potlood kan worden gebruikt om de binnenste oogrand te accentueren, maar ook om de lipcontour te tekenen. Aangebracht op de binnenste oogrand, lijkt het oog groter en het oogwit helderder. Als lipliner zorgt het potlood voor een optisch push-up effect van de lippen. Voor stralende ogen en vollere lippen!

ALCINA Sun Kiss Powder ZONNIGE TEINT & STRALENDE FINISH

Alcina Sun Kiss Powder laat de huid stralen met een vleugje zon. De licht reflecterende, subtiel glanzende pigmenten zorgen voor een frisse, egale en zonnige teint. Perfect voor iedereen die geen foundation gebruikt, maar ook geschikt om de foundation of Nude Colour Cream juist te fixeren.

In de maanden maart en april krijgt u 20% KORTING op de Sun Kiss Powder!

Ik wens u een mooi voorjaar en graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met vriendelijke groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353