Beste klanten,

eindelijk goed nieuws! We mogen vanaf woensdag 3 maart weer open met de salon en onze werkzaamheden hervatten. Wat hebben we hier naar uit gezien! Ontzettend fijn om u straks, na lange tijd, weer te zien en te mogen behandelen. We werken nog steeds met het COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten en pedicures en houden ons aan de RIVM-richtlijnen. Veiligheid en gezondheid staan voorop,… voor u en voor ons.

Gezondheidscheck voor klanten

  1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde)
    klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een
    laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/ gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wanneer één van bovenstaande vragen met JA is beantwoord, moeten we de afspraak uitstellen totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Nog meer belangrijk:
Kom op tijd, uiterlijk 5 minuten van te voren en draag een mondkapje. Bij binnenkomst hangt u zelf uw jas aan de kapstok en desinfecteert u de handen. Op het moment dat we met de gelaatsbehandeling starten mag het mondkapje af. Klanten die voor een pedicurebehandeling komen, houden het mondkapje gedurende de behandeling op. Tijdens de behandeling zal er zo min mogelijk gesproken worden. Als we 1,5 afstand hebben, kan dit wel. Helaas moeten we ons nog steeds aan deze maatregelen en voorschriften houden, maar we doen dit voor onze gezondheid!

Ik wens u het allerbeste en tot snel!
Met vriendelijke groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *