Beste klanten,

het is al juni en voor de meesten van ons zijn het de laatste weken voor de zomervakantie. Misschien gaat u er wel lekker tussenuit, even ontspannen en heerlijk de zon opzoeken. Vergeet dan niet een goede zonbescherming!

De zonproducten van Les Gavots zijn 100% natuurlijk en bevatten minerale filters die de UV-straling reflecteren.

Omdat minerale filters niet door de huid worden opgenomen, is een gevoeligheidsreactie vrijwel onmogelijk en heeft de huid geen nadelige gevolgen van de UV-straling.

Ons decolleté is nu ook meer zichtbaar. Daarom voor u een verleidelijk aanbod voor een verleidelijk decolleté. Bij een volledige schoonheidsbehandeling krijgt u  € 7,50 KORTING op de intensief verzorgende decolletébehandeling! Deze aanbieding is geldig t/m 31 juli.

De voeten kunnen in de zomer wel wat extra aandacht gebruiken. U kunt bij Schoonheidsstudio Domestic ook terecht voor een pedicurebehandeling; verzorging van de nagels en het verwijderen van eelt en evt. likdoorns. Bovendien hebben we een ruime keuze in ALCINA nagellak, zodat u met vrolijk gekleurde nagels de zomerschoenen in kunt! ( er is al nagellak vanaf  €4,-!! )

21 JUNI IS HET VADERDAG…speciaal voor STOERE VADERS!!

We hebben een complete verzorgingslijn voor de man, of geef een cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling of heerlijke rug/nekmassage!

Schoonheidsstudio DOMESTIC sluit haar deuren i.v.m. de zomervakantie van 10 augustus t/m 28 augustus. Ik wens u alvast een mooie zomer met hopelijk veel zon, en ik hoop u snel weer te mogen ontvangen in de salon!

Met zomerse groet,

Wilma Schrijver