C’est la saison,….ZOMER!

Met meer en meer versoepelingen van de coronabeperkingen, krijgen we meer tijd en energie voor de zomermaanden! Er zijn producten die dit seizoen gewoon onmisbaar zijn. Zoals de zonproducten van Les Gavots.

Op zonnige dagen kunt u de zonnecrème heel goed iedere dag gebruiken. Na de reiniging van de huid eerst de dagelijkse crème aanbrengen, even in laten werken en vervolgens de zonnecrème aanbrengen. De huid is nu door de beschermingsfactor extra beschermd! Een betere anti-rimpel crème is er haast niet!!

 

Voor de lippen is er de Baume Lèvres. De etherische oliën helpen infecties op de lippen te voorkomen (herpes) en de plantenoliën en extracten verzorgen deze tere huid. Te lang in de zon zijn kan je lippen snel uitdrogen. Verzorg de lippen daarom preventief met de Baume Lèvres. Je kunt het ook gebruiken als lipstickbasis!

LIEF VOOR JE LIJF!

…met de heerlijke lichaamsproducten van S.P.A.

De Absolue d’essence bad- en douchegels zijn zeer zuinig in gebruik. Ze bevatten ongeveer 15% essentiele olien en hebben daardoor ook echt een werking op de huid en op het lichaam. De gels schuimen wel, maar niet zo sterk als een klassiek cosmetisch product. De bad- en douchegel relaxant bevat passiflora voor een ontspannen effect. Het kalmeert en ontspant lichaam en geest en geeft de lichaamshuid de juiste verzorging.

De Absolue d’essence bodymilks bevatten tot 22% essentiële oliën, waardoor ze een sterke werking hebben. De bodymilk heeft een zijdezachte textuur en wordt snel opgenomen door de huid. Ook de bodymilk relaxant geeft ontspanning aan lichaam en geest, verzorgt de huid optimaal en gaat huidveroudering tegen.

LIEF VOOR JE VOETEN!

In de zomer laten we onze voeten meer zien. Een goede voetverzorging is in deze periode erg belangrijk: niet alleen voor het uiterlijk, maar ook voor de gezondheid. In de voeten zitten namelijk meer zintuigcellen dan in het gezicht. En die cellen werken allemaal heel hard: ze zorgen voor ondersteuning, evenwicht en beweeglijkheid. De hoogste tijd dus om je voeten extra aandacht te geven! Volatile heeft twee heerlijke voetcrème’s:

 

Verfrissend
Deze verzorgende en verfrissende crème stimuleert de doorbloeding en houdt de huid elastisch. Met pepermunt, eucalyptus, den en een vleugje menthol.

Ontspannend
Deze verzorgende en ontspannende voetcrème heeft dezelfde werking als de verfrissende. Met lavendel, sinaasappel en patchouli. Beide crème’s zij ook geschikt voor diabetici!

Een mooi kleurtje op de teennagels mag natuurlijk niet ontbreken! ALCINA heeft een ruim assortiment nagellak. Bij aankoop van een flesje nagellak krijgt u 30% KORTING op de Healthy Look Base Coat of de Quick Dry Top Coat! Voor het grondig verwijderen van de nagellak is er de Express Nail Colour Remover.

HANDIG DEZE ZOMERMAANDEN…

…nu we weer meer met de benen bloot gaan! Door de benen en oksels te harsen bent u veel langer vrij van ongewenste haargroei! Ideaal voor de vakantie! Net als het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen. U heeft wekenlang een sprekende blik en hoeft dus niet dagelijks make-up te gebruiken.

In de maanden juli en augustus krijgt u 20% KORTING op alle harsbehandelingen en het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen!

LIEF VOOR ELKAAR!

Laat uw vriendin, partner, buurvrouw of familielid kennis maken met Schoonheidsstudio DOMESTIC.

Hiervoor is er *DE VRIENDSCHAPSBON*

Hij of zij krijgt bij inlevering van onderstaande bon € 10,- korting op een volledige schoonheidsbehandeling of 10% korting op alle andere behandelingen. Voor u, als vaste klant, is er de Waardebon en geld een korting van maar liefst € 15,- op een volledige schoonheidsbehandeling of 15% korting op alle andere behandelingen! Uw korting is alléén geldig na inlevering of gemaakte afspraak via de Vriendschapsbon! Onderstaande bonnen kunt u ook in de salon verkrijgen.

VAKANTIESLUITING

Schoonheidsstudio DOMESTIC is gesloten van maandag 16 augustus t/m vrijdag 3 sptember Vanaf maandag 6 september staan wij weer voor u klaar! Ik wens u een hele mooie zomer en een fijne vakantie!

Met zomerse groet,

Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio
DOMESTIC
tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl