Beste klanten,

allereerst nog de beste wensen voor 2016!

Ik wens u een jaar vol gezondheid, liefde, geluk en natuurlijk schoonheid!

Alhoewel het soms wel voorjaar lijkt, is het toch echt winter. In deze periode moeten we de huid goed beschermen tegen kou, wind en temperatuurverschillen tussen binnen en buiten.

Zorgen voor voldoende vocht en voeding; wat vaker scrubben en een gezichtsmasker, eventueel als extra een serum, én genoeg drinken! Om u kennis te laten maken met de gel-maskers van S.P.A. hebben we het masker-op-maat. Het gel-masker voor een  gevoelige huid en het anti-stress gel-masker. De maskers hebben een inhoud van 15 ml  en een zeer speciale prijs van € 6,-!

De infusions van Les Gavots  zijn  losse thee’s die bestaan uit kruiden, fruit en specerijen, en niet uit klassieke theeblaadjes. Heerlijk en gezond! Afgelopen maand en de komende maand kreeg of krijgt u bij een bezoek aan Schoonheidsstudio DOMESTIC een infusion als kerst/nieuwjaarsgeschenk.

Kunt u wel wat kleur gebruiken?

Natuurlijk geeft de buitenlucht de huid de mooiste tint. Maar wat als we de natuur een handje moeten of willen helpen? Breng een vleugje zon op de huid met de Nude Color Cream van Alcina. Dankzij de lichte subtiele tint zorgt deze crème voor een natuurlijk frisse uitstraling. Als u meer dekking wilt en camouflage van oneffenheden op de huid zijn er de foundations; Perfect Cover Make-up, Age Control Make-up en Silky Matt Make-up. We informeren en demonstreren u graag. In de maanden januari en februari krijgt u 10% korting op deze producten!

We hebben trouwens nog verschillende make-up producten in de opruiming. Kortingen tot wel 70%!!!

Genoeg redenen dus om langs te komen.

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!