Beste klanten,

WE ZIJN WEER OPEN!! Na een lockdown van een maand, zijn we nu gelukkig weer aan het werk! Ontzettend fijn om u straks weer te zien en te mogen behandelen. Ten eerste wil ik u het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2022! Hopelijk een jaar met veel gezondheid, geluk en het weer kunnen genieten van alledaagse dingen en uitstapjes.

Omdat veiligheid en gezondheid voorop staan, wordt er nog steeds gewerkt met het COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten en pedicures en houden we ons aan de RIVM-richtlijnen. Dit betekent o.a. dat de basisregels nog steeds gelden en dat u thuis blijft bij klachten of als u in contact bent geweest met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld. Als u naar de salon komt draagt u een mondkapje.

WAT KUNNEN WE MET S.P.A. EN LES GAVOTS,….VEEL!!

Natuurlijk kun je het nooit garanderen dat iemand niet besmet raakt, maar preventief kunnen we S.P.A. en Les Gavots inzetten. Er zijn veel producten in het assortiment die tegen verschillende infecties werken. Etherische oliën werken direct tegen virussen.

Vooral de Traitement Terrains ( TT’s ) en Diffusions (geuroliën) hebben deze werking. Dat komt omdat etherische oliën virussen belemmeren om zich aan een cel te binden. In de cellen belemmeren ze virussen zich te vermenigvuldigen. Veel oliën ondersteunen bovendien het immuunsysteem. Dit is bewezen door het meten van het gehalte antistoffen tegen virussen in het bloed. Zo is er bijv. de TT anti-infectie die preventief ingezet kan worden of om te behandelen bij infecties. De TT immuniteit ondersteunt het immuunsysteem zodat die beter kan functioneren. Bij een coronabesmetting gebruiken we de TT diepe luchtwegen.

Er zijn verschillende soorten producten voor het desinfecteren van de handen. Van Les Gavots de Provence is er Biopure, een volledig natuurlijke antiseptische gel die een snelle infectie van de handen geeft. Het bevat een natuurlijk alcohol en plantaardige glycerine waardoor de huid niet uitdroogt. De etherische oliën geven een fijne geur en extra verzorging. Biopure is geschikt voor elke huid, ook de meest gevoelige!

In de maanden januari en februari krijgt u 20% KORTING op de BIOPURE MAINS van Les Gavots!

Désinfectant mains/ustenciles is een handdesinfectie die krachtig werkt tegen veel microorganismen. Vooral tegen micro-organismen die in openbare ruimtes voorkomen zoals toiletten en kantoren. Ideaal om mee te nemen en te gebruiken op het werk waar gezamenlijk computers/telefoons gebruikt worden of bij het doen van boodschappen.

Door het gebruik van een geurolie worden etherische oliën verdampt, waardoor gezonde cellen een weerstand opbouwen tegen het binnendringen van een virus in de cel. De Diffusion Tonique et concentration ondersteunt het concentratievermogen. Belangrijk voor mensen die nu thuis moeten werken of online lessen volgen, maar ook voor diegenen die (ineens weer) op kantoor werken!

Er is ook een Diffusion Désinfectante die micro-organismen in de lucht bestrijdt. Aangezien het coronavirus overgedragen wordt door hoesten en niezen, vindt verspreiding plaats door de lucht. Ventileren is daarom erg belangrijk en daarnaast kan de Diffusion gebruikt worden. De geurolie kun je 2x per dag druppelen op de houten bol.

In de maanden januari en februari krijgt u 20% KORTING op de Diffusion Tonique et concentration + houten bol

HET IS WINTER!!

Vaak is dit een periode waarin we niet zo veel energie hebben en meer moe zijn. Gelukkig zien we regelmatig de zon waardoor het naar buiten gaan wat aanlokkelijker wordt.

De Fluide Solaire peau délicate is dan een hele geschikte crème om te gebruiken. De pigmentcellen worden namelijk geactiveerd, waardoor de witte winter huid verdwijnt en de huid een zachte teint krijgt. De Fluide Solaire kan de normale dagverzorging vervangen.

Om de handen te verzorgen zijn er twee heerlijke producten van Les Gavots de Provence. Pat’de Velours is een zachte handcrème die dagelijks de handen een goede verzorging geeft. Het hydrateert, herstelt en kalmeert de huid en gaat ouderdomsverschijnselen tegen. De crème trekt snel in en ruikt heerlijk naar de Provence!

Voor het slapen gaan is de Baume pour les Mains de perfecte verzorging! Baume pour les mains is een rijke compacte handbalsem op basis van karitéboter en etherische oliën. Het extract van arnica helpt de huid herstellen doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd. De balsem gaat irritatie tegen, bevordert wondherstel, verzacht de huid en vertraagt het verouderingsproces. Ook worden bruine vlekjes wat opgelicht! Een multifunctionele werking dus!

U krijgt in de maanden januari en februari 25% KORTING op de Baume pour les Mains!

14 Februari , happy Valentine’s Day!

Maak deze dag bijzonder door je geliefde of goede vriend(in) te verrassen. Schoonheidsstudio DOMESTIC heeft leuke cadeau’s voor hem én haar! Is het moeilijk kiezen,…dan is de CADEAUBON altijd goed. Deze kan men besteden voor schoonheidsproducten, make-up of voor een heerlijke behandeling!

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver
tel. 0113-219353