Beste klanten,

gisteren tijdens de persconferentie is bekend gemaakt dat de lockdown is verlengd met drie weken. Dit betekent dat de salon nog zeker gesloten is t/m 9 februari. Dit besluit was te verwachten, want er zijn nog steeds grote zorgen omtrent het coronavirus en de enorme druk op de zorg in ziekenhuizen en verpleeghuizen. Dit is voor veel mensen een lastige en moeilijke tijd. De “normale”dingen die we gewend waren, zijn allang niet meer normaal. Het is misschien wel zo dat we nu meer genieten van de dingen die we nog wel kunnen doen. En dit is heel belangrijk.

Neem de tijd! Om te genieten, om jezelf te verzorgen en om te ontspannen!

Neem bijvoorbeeld de tijd voor een heerlijke boswandeling,… de natuur doet wonderen! De geur en geluiden van de natuur zorgen ervoor dat onze bloeddruk en hartslag daalt, waardoor ons lichaam tot rust komt en kan herstellen.

Neem de tijd thuis, om jezelf en je huid te verzorgen met een schoonheidsbehandeling. Scrub jezelf van top tot teen zodat je huid zijdezacht aanvoelt en alle dode huidcellen verwijdert zijn. Nu is je huid in staat om voedingsstoffen optimaal op te nemen. Neem een gezichtsmasker en breng rond de ogen het Duo d’yeux oogmasker aan. Laat beiden minimaal een kwartier intrekken. Na het afhalen van het masker de gebruikelijke dag- of nachtcrème aanbrengen. S.P.A. heeft voor het lichaam verschillende bodyproducten, én producten met een spierontspannende werking. Zeer geschikt voor de thuiswerkers die veel achter een scherm zitten en makkelijk last kunnen krijgen van nek en schouders! Vergeet ook de voeten niet! Wij hebben een heerlijke ontspannende voetcrème!

Ondanks dat we u helaas nog geen salonbehandelingen kunnen aanbieden, kunt u nog wel producten bestellen of contact opnemen als u vragen of advies nodig heeft. We staan voor u klaar!

Ik wens u het allerbeste. Blijf gezond,..dat is het voornaamste! Hopelijk kunnen we elkaar volgende maand weer zien, zodra er weer meer bekend is hoort u ervan!

Met warme groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353
www.dometicgoes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *