C’est la saison,…..WINTER!

Nu is het winter. De natuur is in winterslaap. Wij mensen denken dat we daar niet aan mee hoeven doen. Maar blijf je doorhollen, dan krijg je de rekening gepresenteerd. Het is niet voor niets dat veel mensen nu verkouden zijn, moe, grieperig, en geen sprankje energie hebben. Neem de tijd!

Jezelf en je huid verzorgen is een ontspanningsmoment. Maak er een ritueel van in plaats van een verplichting. Dit geeft rust! Als de huid te weinig energie heeft, straalt ze niet. Te weinig energie ontstaat door te weinig daglicht, te weinig slaap, teveel suikers en/of fastfood, en doordat de bloedsomloop te traag is. Gelukkig kunnen we hier zelf genoeg aan doen. Zorg ten eerste voor voldoende beweging en frisse lucht en creëer daarnaast je eigen wekelijkse verwen-moment!

* Scrub jezelf iedere week van top tot teen,… met een loofah handschoen maak je de scrub nog intensiever en stimuleer je de doorbloeding enorm.
* Neem vervolgens een bad of douche.
S.P.A. heeft verschillende badoliën; Synergie Bains. Dit zijn zeer geconcentreerde badoliën die een combinatie zijn van verschillende etherische oliën. Je kunt deze druppels ook onder de douche gebruiken. Ze zijn er voor verschillende doelen. Bijvoorbeeld om te ontspannen of juist om op te peppen, voor een betere doorbloeding, bij verkoudheid en griep, pijnlijke gewrichten, om beter te slapen, en nog meer.

Ook heeft S.P.A. heerlijke douchegels, waaronder één op basis van passiflora en ontspannende etherische oliën, om te relaxen en heerlijk te slapen. De andere, op basis van groene thee-extract en etherische oliën, is verfrissend en stimulerend. Om de dag fris en energiek te starten!

* Absolu D’Essence voile corps is een heerlijke zachte, maar rijke bodymilk die de huid hydrateert en voedt. Eén voor ontspanning en één die verfrist en stimuleert.
* Na het scrubben van het gezicht is deze goed voorbereid voor een masker. De dode huidcellen zijn verwijdert zodat de werkzame stoffen beter opgenomen kunnen worden.

In de maanden februari en maart krijgt u 25% korting op de bodymilk en douchegel relaxant, anti-stress en hydratant!

Een mooie huid komt van binnenuit!

Hiervoor zijn er bijvoorbeeld de TT’s; Traitement Terrain. De etherische oliën van de TT’s werken direct aan de oorzaak van een probleem. Ze brengen balans en werken ondersteunend. Dat kan bij een huidprobleem zijn, maar ook bij een gezondheidsklacht. Er zijn 46 verschillende TT’s. Zoals o.a. voor een betere bloedsomloop, tegen diverse ontstekingen (door bacteriën, schimmels, virussen of gisten), om je hormonen meer in balans te brengen, tegen neerslachtige gevoelens en stress, allergieën, eczeem, acné, enz.

In de salon gebruik ik momenteel de geurolie (diffusion) hivernale. Deze wintergeur bevat een mooie combinatie van verschillende etherische oliën. Zoals den, gewone tijm, wilde tijm, cajaput, rozemarijn, eucalyptus, zilverspar en niaouli. Al deze oliën hebben een anti-infectie werking tegen virussen en bacteriën die zich verspreiden door de lucht. Door een druppel op de beukenhouten bol van S.P.A. zijn we beschermt tegen infecties!

ALCINA EYE-LIKE

Een perfect lijntje rondom de ogen is een echte blikvanger!
Met de nieuwe Perfect Stay Kajal geeft het elke blik net dat ietsje meer. Een gekleurde kajal zorgt voor extra accenten en kan de kleur van je ogen accentueren.

De nieuwe Perfect Stay Kajal:

  • heeft een ultieme duurzaamheid
  • is veeg- en waterbestendig
  • heeft een aangenaam zachte textuur
  • in de kleuren Cosmic Black, Dark Green, Olive Green en Dark Blue.

Mascara is gewoon onmisbaar voor iedere oogmake-up. Ze tovert volheid en kleur op de wimpers en doet de ogen groter lijken. Ook als je haast hebt en alles snel moet gaan, is een eenvoudige make-up met mascara altijd de beste oplossing.

De nieuwe mascara Wimperlengte2:

  • met hoog gepigmenteerde formule voor een onmiddellijk effect met perfect verpakte wimpers en een intensere blik
  • superzachte borstelvorm voor fascinerende dichtheid, uitstekende lengte en royale krulling
  • crèmige textuur, zonder kleven, brokkelen of klonteren

14 Februari,….VALENTIJNSDAG!

Wist u dat Valentijnsdag al héél lang bestaat? In 496 riep Paus Gelasius 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. Hiermee wordt bisschop Sint Valentinus bedoeld,…hij stond bekend om zijn betrokkenheid bij de ouderen, armen en kwetsbaren in de maatschappij. Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Maar hoe mooi is het om ook andere mensen om ons heen te laten weten dat zij belangrijk zijn!

Bij Schoonheidsstudio DOMESTIC kunt u terecht voor leuke cadeau’s,…klein en groot. Natuurlijk hebben wij ook de cadeaubon. Deze kan men besteden voor schoonheidsproducten, make-up, of voor een heerlijke schoonheidsbehandeling!

Tijd en aandacht staat bij ons centraal,…wij verwennen onze klanten graag!

Tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met winterse groet,
Wilma Schrijver
tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl