Beste klanten,

de eerste nieuwsbrief van het jaar 2017. Misschien een beetje laat, maar ik wil u alsnog het allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar. Dat het een jaar mag worden met veel gezondheid, geluk en schoonheid!

Het beste product van S.P.A. in deze wintermaanden is een serum. Dit geeft een boost, een extra energiestoot aan de huid.

Absolue d’Essence …de nacht werkt aan de schoonheid van onze dagen…

De serums van Absolue d’Essence geven essentiële elementen aan de huid. Ze bevatten 40%-50% etherische oliën, zijn sterk geconcentreerd waardoor ze zeer krachtig werken. Juist ’s nachts vernieuwt en regenereert de huid zich. De opperhuidcellen delen zich sneller, het proces van celreparatie gaat in verhoogd tempo, en de huid is meer ontvankelijk voor werkstoffen. Het moment dus om de huid extra verzorging te geven is ’s avonds!

Absolue d’Essence Serum d’Eté

Dit serum is een kostbare vrachtwagencombinatie van frambozenpitolie, pruimenpitolie en natuurlijk Vitamine E. Omdat het geen essentiële oliën bevat, is het geschikt voor iedereen, met name voor de vocht- en vetarme huid. Het serum voelt zacht en rijk aan en is een sterk anti-oxidantencomplex waardoor het actief werkt tegen huidveroudering en zorgt voor hydratatie. Het serum is goed te gebruiken onder de Action Profonde crème of de crèmes van Les Gavots. Ook is het erg geschikt voor de schrale kinderhuid!

Nu in de maanden januari en februari van € 51,- voor € 39,50!!
( op de andere serums van Absolue d’Essence geldt een korting van 10% )

14 Februari   VALENTIJNSDAG

Tegenwoordig is het niet meer zo dat we alleen onze partner verassen op Valentijnsdag. Het kan ook een blijk van waardering of vriendschap zijn voor diegene die je graag mag, zoals bijv. een goede vriend(in), familielid of buur. Schoonheidsstudio DOMESTIC heeft de perfecte cadeau’s voor Valentijnsdag. Wat dacht u van een mooi make-up product van Alcina, voor hem de juiste verzorgingsproducten van Les Gavots, voor haar een heerlijke body lotion van S.P.A. of gewoon een cadeaubon?

 

Nog even een weetje…

Veel mensen gebruiken vaak in huis geurkaarsen, geurstokjes, sprays, of een geurverspreider via het stopcontact. Deze producten bevatten vaak paradichloorbenzeen in een hoge concentratie. Dit is een bijzonder giftig ingrediënt: het prikkelt het centrale zenuwstelsel waardoor koorts en stuipen op kunnen treden. Een natuurlijke geur in huis is aantoonbaar beter voor de gezondheid dan chemische sprays of dure elektrische apparaatjes. Het is ook goedkoper en beter voor het milieu! De Spray Ambience is gebaseerd op 100% natuurlijke etherische oliën in een basis van alcohol en water en bevat geen drijfgassen. De oliën (lavendel, salie en rozemarijn) hebben ook een ontsmettende werking tegen micro organismen die in de lucht zweven.

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl