Beste klanten,

we zitten alweer een paar weken in het nieuwe jaar 2019. Ik hoop dat het voor u allen een mooi, gezond en gelukkig jaar word! Ondertussen is ook  de winter aangebroken,…de vrieskou samen met de zon leveren ons prachtige plaatjes van de natuur op.

Maar de kou kan ook voor ongemakken zorgen, zoals winterhanden- en voeten en winterkloven. Deze zijn altijd het gevolg van een slechte bloedsomloop. Daarom is het belangrijk om de oorzaak van dit probleem aan te pakken.

Voor inwendig gebruik is hiervoor de TT circulatie. TT staat voor Traitement Terrain, oftewel “ verzorging van het terrein”. Het terrein is de oorsprong van de oorzaak van een probleem en is te verdelen in:

  • De erfelijke aanleg
  • Het zenuwstelsel en hormoonstelsel
  • De stofwisseling (lever en galblaas, nieren, huid, longen, alvleesklier, overige organen)
  • en de circulatie.

TT’s bestaan uit 100% etherische oliën, dus 100% actieve werkstoffen! De etherische oliën van de  TT circulatie versterken, versoepelen en verstevigen de vaatwanden. De centrale en capillaire bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor het weefsel en de cellen meer voedingsstoffen krijgen en de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Voor de uitwendige verzorging  van winterhanden- en voeten is er de Synergie Soins Engelures; een verzorgingsolie die je meerdere malen per dag dun aanbrengt. Natuurlijk kunnen we zelf ook de doorbloeding stimuleren door o.a. voldoende beweging, minder zout en alcohol, massage en koud afdouchen.

ALCINA FOUNDATIONS

Perfect Cover Make-up
Deze foundation heeft een grote long-lasting dekkracht, en is perfect voor het camoufleren van pigmentvlekken, rode vlekjes, couperose en onzuiverheden
Age control Make-up
Dankzij de licht reflecterende pigmenten krijgen we een optisch liftend effect. De huid ziet er gladder, jeugdiger en frisser uit.
Silky Matt Make-up
Een foundation met een lichte en gelijkmatige dekkracht die poriën optisch kleiner maakt en de huid een poederzacht, matte finish geeft.

De foundations van ALCINA geven elk huidtype een onberispelijk en stralend resultaat. De verschillende texturen zijn perfect op elkaar afgestemd en onderscheiden zich door een hoog draagcomfort en duurzaamheid.

In de maanden februari en maart krijgt u 10% KORTING op alle foundations!

14 Februari  VALENTIJNSDAG

Maak deze dag bijzonder door je geliefde of goede vriend(in) te verassen. Schoonheidsstudio DOMESTIC heeft hartstikke leuke cadeau’s ; een mooi make-up product,  een heerlijk verzorgingsproduct voor gelaat of lichaam,… of een cadeaubon,…altijd goed!

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met vriendelijke groet,
Wilma Schrijver
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl