Beste klanten,

hoe gaat het met u? We zitten al een paar dagen in een witte wereld,… het is écht winter! Even genieten van de prachtige plaatjes die dit oplevert,… en even onze zorgen vergeten in deze bijzondere en soms ook moeilijke tijd.

De lockdown is verlengd t/m 2 maart,… voor behandelingen kunt u helaas nog niet terecht,… maar voor producten natuurlijk wel! Heeft u verzorgingsproducten nodig van S.P.A. of Les Gavots, of make-up producten van Alcina? U kunt me altijd bellen, mailen of appen en we maken het in orde voor u!

Speciale Winter-aktie:
Baume Lèvres (balsem voor de lippen)

 

De huid van de lippen heeft geen talgkliertjes waardoor ze van nature een beschermend vetlaagje missen. Het bovenste laagje is heel dun, waardoor je lippen snel uit kunnen drogen. Dit koude winterweer en het verblijf in centraal verwarmde ruimtes kunnen een nadelige invloed hebben. Baume Lèvres is speciaal voor het behandelen en verzorgen van de lippen. Het bevat geen minerale oliën zoals de meeste lipverzorgingsproducten. In de maanden februari en maart krijgt u 30% korting op de Baume Lèvres.

* van € 10,30 voor € 7,20 *

Het is nu ook de tijd van griep en verkoudheid. Zeker in deze corona tijd moeten we extra alert zijn op onze gezondheid. De TT’s van S.P.A. kunnen ons ondersteunen. TT’s, oftewel Traitement Terrain zijn de sterkst werkende producten van S.P.A. en bestaan uit 100% natuurlijke etherische oliën van de hoogste kwaliteit. Deze worden volledig door de huid opgenomen en komen zo in het lichaam. Daar werken ze direct aan de oorzaak van een huidprobleem,-conditie of gezondheidsklacht. Het geeft een duurzaam resultaat.

De TT anti-infectie is gericht om infecties te voorkomen en tegen te gaan. De etherische oliën in deze TT werken antiseptisch, verhinderen verdere groei en doden de micro-organismen, zoals bacteriën, schimmels, gisten en virussen. Deze TT is zeer geschikt om preventief te gebruiken, bijvoorbeeld in griepperiodes en in deze corona tijd. Het kan naast antibiotica gebruikt worden.

De TT diepere luchtwegen helpt infecties aan de diepere luchtwegen te bestrijden. Zoals een verkoudheid waarbij je moet hoesten, of zelfs een longontsteking of bronchitis. Deze TT kan extra ondersteuning geven naast een doktersbehandeling.

U krijgt in de maanden februari en maart 25% korting op beide TT’s!

14 Februari VALENTIJNSDAG!

Verras je geliefde, je goede vriend(in) , of degene die misschien veel voor je heeft betekend de afgelopen periode. Schoonheidsstudio DOMESTIC heeft de perfecte cadeau’s! Natuurlijk is een CADEAUBON altijd goed!

Ik wens u het allerbeste, blijf vooral gezond en zorg goed voor uzelf en elkaar!

Met warme groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *