Beste klanten,

dit is de eerste nieuwsbrief van het jaar 2018. Laat het voor u allen een mooi, goed en vooral een gezond jaar zijn! Gezondheid is namelijk ons grootste bezit. Dus neem voldoende tijd voor uzelf én om te ontspannen. Dit kan op veel manieren Schoonheidsstudio DOMESTIC helpt graag mee aan uw ontspanning!

14 februari   VALENTIJNSDAG

 

 

 

 

 

 

 

 

De dag om uw geliefde of iemand die het echt verdient, eens in het zonnetje te zetten. Dit kan met een mooi make-up product van Alcina, een 100% natuurlijk verzorgingsproduct van S.P.A of Les Gavots ( voor hem en haar!), een verzorgende hand- of voetcrème, een cadeaubon… wij helpen u graag een keuze te maken.

Februari is de maand voor:     MASKERS!! …en niet alleen voor carnaval…

U krijgt bij aanschaf van de gezichtsmaskers Mise en Beauté of Soir de Fête, en het Duo d’yeux oogmasker 20% korting! Deze aktie is geldig t/m 31 maart.

Ook staat deze maand de Gel de Gommage, oftewel de peeling centraal. Het is erg belangrijk dat de huid in staat is om zoveel mogelijk voedingsstoffen op te nemen uit de verzorgingsproducten. Als de hoornlaag te dik is, gaan er belangrijke ingrediënten verloren. Eénmaal per week scrubben is dus echt geen overbodige luxe! Bovendien stimuleert u de doorbloeding en de celvernieuwing. Als u na de peeling een masker gebruikt kan deze extra goed zijn werk doen! U heeft uw eigen mini-schoonheidsbehandeling thuis!

 

Bij aankoop van een tube Gel de Gommage krijgt u 15% korting! Deze aktie is geldig t/m 31 maart.

 

 

 

 

De winter is de tijd om de huid goed te beschermen tegen kou, wind en temperatuurverschillen. Een zeer geschikt product hiervoor is het Absolue d’Essence Sérum d’été. Dit serum is een kostbare combinatie van frambozenpitolie, pruimenpitolie en natuurlijk vitamine E. Het is geschikt voor iedereen, maar vooral voor de vocht- en vetarme huid en zelfs voor de schrale kinderhuid.
Het serum werkt actief tegen huidveroudering en zorgt voor een goede hydratatie. Het kan op elk moment van de dagonbeperkt gebruikt worden.

In de maanden februari en maart krijgt u 20% korting op het Sérum d’été.

Hieronder nog eens de voordelen van de producten van S.P.A.:

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl