Schoonheidsstudio DOMESTIC past zich aan aan de omstandigheden waardoor onze dienstverlening verandert.

Beste klanten,

afgelopen maandag 14 december 2020 heeft premier Rutte een algehele lockdown aangekondigd, waardoor contactberoepen zoals schoonheidsspecialisten en pedicures tot en met 19 januari 2021 dicht moeten.

Dit is een enorme tegenvaller voor onze branche, maar helaas is het noodzakelijk. De cijfers van de besmettingen liegen er immers niet om en de grootste zorg is om de mensen die werkzaam zijn in de zorg zoveel mogelijk te ontlasten en om de zorg toegankelijk te houden.

Voor nu betekent het dat alle afspraken tot en met 19 januari komen te vervallen. Ik zal ook persoonlijk contact met u opnemen. 12 januari zal er een nieuwe persconferentie zijn die ons meer duidelijkheid zal geven over maatregelen en/of versoepelingen. Zodra er een datum bekend is waarop wij weer open mogen, zal ik persoonlijk contact met u opnemen om een nieuwe afspraak te maken voor de salon.

U kunt nog gewoon bij ons terecht voor producten, decembercadeau’s, cadeaubonnen…

Deze worden feestelijk ingepakt en kunnen worden bezorgd of afgehaald. Ook kunt u thuis uw huid behandelen met producten op maat. Wij maken dan een speciaal op maat gemaakt pakket zodat u voor de feestdagen een stralende huid heeft! Voor vragen en advies kunt u altijd even contact opnemen.

Dit is een moeilijke tijd voor ons allemaal,..zeker in deze decembermaand. De feestdagen doorbrengen met familie of vrienden is nu niet meer vanzelfsprekend. We moeten verstandig zijn en onze gezondheid en veiligheid voorop stellen en natuurlijk ook die van anderen. Zorg goed voor uzelf en elkaar!

Ik wens u hele fijne feestdagen en alle goeds en gezondheid!

Met warme groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *