C’est la saison,…..LENTE!!

In de maanden april en mei staan de voeten centraal. Onze voeten dragen ons gewicht dag in dag uit en spelen een grote rol bij het lopen en het staan. Als een voet niet goed beweegt, zal ergens anders in het lichaam een structuur, zoals bot, spier of bindweefsel, het op moeten vangen. De voeten zijn dus ontzettend belangrijk en verdienen een goede verzorging!

S.P.A. heeft verschillende producten om de voeten goed te verzorgen en om problemen te behandelen zoals een mycose besmetting. Het is wetenschappelijk bewezen dat etherische oliën veel kunnen doen tegen schimmels. De producten van S.P.A. bevatten combinaties van etherische oliën en geven daarom ook resultaat. De voetverzorgingsproducten gaan infecties en transpiratie tegen en stimuleren bovendien de bloedsomloop.

Zo is er een desinfecterende voetenspray voor gebruik op de voeten en in de schoenen. De spray werkt preventief tegen infecties, maar behandelt deze ook als er een infectie is. Een scrubzout die dode huidcellen verwijdert. Badkristallen voor een voetenbad en een voetenbalsem die de elasticiteit van de huid verzorgt, de bloedsomloop ondersteunt, transpiratie tegen gaat en de natuurlijke huidflora stabiliseert.

In de maanden april en mei krijgt u maar liefst 25% korting op deze producten!

De natuurlijke huidflora kan verstoord raken door synthetische huidverzorging. Dit is snel het geval bij de okselhuid. Vaak gebruiken we van jongs af aan deodorant om de geur van transpiratie tegen te gaan. Wat veel mensen niet weten is dat het ongezond is om de gassen en stoffen van een spray in te ademen en dat de huidbalans totaal verstoort is. Les Gavots de Provence heeft een natuurlijke deodorant die ervoor zorgt dat de huidflora zich weer kan herstellen. Dit kan wel enkele weken tot maanden duren. De deodorant bevat geen alcohol en aluminium en is geschikt voor de meest gevoelige okselhuid.

Bij aankoop van de deodorant krijgt u 25% korting in de maanden april en mei!

De nieuwe voorjaarsmake-up is binnen! CHARMING COLOURS. De eye powder is een oogschaduw in stiftvorm. Heeft een zijdezachte structuur, is waterbestendig en korrelt niet. In de kleuren Pearl-Matic, Peach-Matic en Nude-Matic. De soft lip pencil heeft een uitstekende dekking met een glinsterende finish. Het lippotlood heeft een verzorgende formule met een hoge kwaliteit olie van tropische wonderboompitten. In de kleuren Sheer-Peach en Pink-Magnolia.

Hele fijne paasdagen gewenst en graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver
www.domesticgoes.nl
tel. 0113-219353