Hier en daar komen de bloemen tevoorschijn en de zon laat zich wat meer zien… krijgt u ook zo’n zin in het voorjaar?

Met de wisseling van dit seizoen is het weer tijd voor de dieptepeeling, oftewel de Aromabrasiebehandeling; de doorbloeding wordt sterk gestimuleerd en de opperhuid verdunt, met als resultaat een mooie gladde en gave huid.

Met hopelijk veel mooi weer in het vooruitzicht is het belangrijk om de juiste zonproducten in huis te hebben… de voorjaarszon heeft namelijk veel kracht.

De Fluide Solaire Peau Délicate is voor het gezicht en heeft een sterk hydraterende werking. Hij is voor alle gevoelige huiden en ook zeer geschikt voor kinderen. De essentiële oliën in dit product activeren de melanocyten.

Deze pigmentcellen maken onder invloed van het ultraviolette licht de stof melanine aan, die als grondstof dient voor het pigment. Het hangt van de hoeveelheid melanine af hoe bruin men kan worden.

Er zijn veel mensen die last hebben van zonneallergie. Hoe kunnen we dit voorkomen? Door van binnenuit de melanocyten te activeren, dus de bruining te stimuleren. Op deze wijze wordt de abnormale huidreactie op een normaal “zoncontact” van de huid vertraagd of zelfs voorkomen. Hiervoor zijn er de volgende producten van S.P.A.:

 • T.T. Bronzant
  Geeft actieve bruining van binnenuit.
  Hiermee start men al vroeg in het voorjaar.
 • Synergie bain accélération bronzage
  Een badolie om het bruinen te bevorderen.
  Eén maand voordat men de zon in gaat gebruiken.
 • Lyophruit U.V.
  Capsules met een hoge dosis gevriesdroogde wortelen en abrikozen.

Gaan we voor langere tijd de zon in, dan zijn de zonproducten van Les Gavots meer geschikt. Zij bevatten een beschermingsfactor en minerale filters die de UV-straling reflecteren. Zo ondervind de huid geen nadelige gevolgen van de zon en bovendien gaan deze producten huidveroudering en pigmentvorming tegen.

Tot slot nog wat belangrijke  informatie over en het belang van een goede REINIGING van de huid:

Een schone huid is namelijk de basis voor een mooie en gezonde huid!

Twee maal daags reinigen is echt geen overbodige luxe.

De reinigingsmilk verwijdert het  oppervlakkige vuil en make-up.

De lotion fruitée  reinigt en versterkt de huid, herstelt het vocht- en vetgehalte en herstelt de zuurgraad van de huid.

De klassieke tonique of lotion heeft voornamelijk verzachtende eigenschappen.

De lotion fruitée’s bevatten een hoog gehalte actieve werkstoffen en zorgen daardoor voor een diep en perfect gereinigde huid!

Ik adviseer u graag welke producten het beste bij uw huidtype passen!

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met vriendelijke (paas)groet,
Wilma Schrijver
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl