Naamloos

( 100% ) NATUURLIJK,…waarom niet?

Met Vaderdag in het vooruitzicht, hier wat informatie over de herenlijn van Les Gavots de Provence. Steeds meer mannen vinden het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien en besteden meer aandacht aan hun uiterlijk.

Naamloos 2Les Gavots de Provence heeft verschillende producten voor een doeltreffende verzorging en bescherming van de huid. Voor een “snelle ”reiniging is er de Start-up wasgel en met Beau Gosse wordt de huid zeer grondig gereinigd en verzorgt omdat dit product een masker en scrub in één is. Nouvelle Generation is een verzorgingsserum voor het gezicht en geschikt voor alle huidtypes; ook de gevoelige huid! Voor het scheren is er de scheercrème La Barbe. In tegenstelling tot een schuimproduct bevat deze crème kokosolie, olijfolie en zonnebloemolie. De huid droogt niet uit, maar wordt verzacht en minder geïrriteerd. La Barbe is ook geschikt voor dames!

In de zomer heeft de huid, gestrest door de zon of andere externe invloeden, behoefte aan herstellende, kalmerende, voedende en intensieve verzorging. Deze Summer Butter Balm bevat sheabutter, cacaobutter en mangopit-olie en heeft een heerlijk zomerse geur! Een echte Must-Have!!!

Naamloos 3

De voeten kunnen nu ook wel extra verzorging gebruiken. Met het mooie weer trekken we de slippers of open schoenen aan en zijn de voeten goed zichtbaar. Eelt, droge voeten en/of verdikte nagels zijn dan erg ontsierend. Laat uw voeten verwennen met een pedicurebehandeling en natuurlijk hebben we voor thuisgebruik ook de nodige producten zoals een professionele voetvijl en crèmes. Een mooie kleur(en) nagellak op de tenen is de finishing touch!

Naamloos 4Jammer genoeg zijn de onderstaande kleuren met het huidige EK voetbal niet van toepassing,….maar we hebben nog veel andere mooie kleuren nagellak in de opruiming!

Ons decolleté is nu ook meer zichtbaar. Dit stukje huid is erg gevoelig voor de zon en daarom is het erg belangrijk deze goed te beschermen door middel van een goed zonproduct. Naamloos 5Wij adviseren u graag over de zonproducten van Les Gavots. In de maanden juni en juli is de décolletebehandeling geen € 18,50 maar € 12,50!

 

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met zomerse groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio Domestic
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl