Een heerlijke luxe S.P.A. Wellness behandeling!

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee: Voetenbad met ontspannende etherische oliën, gezichtsscrub, gezichtsmasker, gezichtsmassage, rug-en nekmassage, dagverzorging en lichte make-up.

Tot 9 november € 60,-!

Vaak heeft de huid tijdens de zomermaanden en vakantie vaak onvoldoende verzorging gekregen. Bovendien hebben zon, chloor-en zeewater ook zijn effecten op de huid. Tijd dus om deze snel te herstellen! Hiervoor zijn er de intensieve serums van S.P.A., zoals het Absolue d ’Essence Serum d ’Eté.

Dit serum bevat een hoog gehalte antioxidanten waardoor het veroudering van de huid tegengaaten uitdroging voorkomt. Geschikt voor elke huidconditie en elke dag en in het bijzonder na agressieve behandelingen zoals zonnebrand, hormoon crèmes, bestraling, enzovoort. Ook geschikt voor kinderen met een schrale huid!

De nieuwe Herfst/Winter look van Alcina is binnen!

En daar zijn we ontzettend blij mee… wat een prachtige make-up!

De nieuwe make-up is gebaseerd op de jaren 70. Een tijd van optimisme, de vreugde van het leven en de grote vrijheid. De stijl van die tijd was kleurrijk en opvallend. Wij nemen u graag mee in deze tijd en geven u een onweerstaanbare uitstraling!

Ik hoop u snel weer te mogen ontvangen in de salon.

Met vriendelijke herfstgroet,

Wilma Schrijver