September en oktober zijn de maanden om te kuren.

Dit betekent dat u een aantal weken intensief aandacht aan de huid geeft zodat de conditie sterk verbetert. Er wordt een kuurplan op maat gemaakt!

Om een mooie huid te hebben moet deze van binnenuit en van buitenaf gevoed worden. Eet zoveel mogelijk groenten en eet voldoende fruit. Een goede aanvulling is een voedingssupplement en een TT. Met een TT werken we aan de oorsprong van de oorzaak van een probleem. Als crème gebruiken we de synergie, oftewel de kuurcrème.

De synergie crèmes bevatten een hoog gehalte plantenoliën en etherische oliën en gevriesdroogde extracten van groente en fruit. Elke crème heeft zijn eigen specifieke samenstelling en wordt gedurende één maand in combinatie met de kuurolie gebruikt.

In de maanden september en oktober krijgt u 20% KORTING op de synergie crèmes!

In de zomer heeft de kwetsbare zone rond de ogen en rond de mond meer te lijden dan de rest van het gezicht. Daarom verdienen deze gebieden in deze tijd van het jaar speciale aandacht. Het Duo d’yeux oogmasker vermindert kringen en wallen en gaat de werking van lijntjes tegen. Ook wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Het oogmasker kalmeert de gevoelige huid en is geschikt voor lensdragers en mensen die veel voor beeldschermen zitten.

Het mondcontour masker ‘Detente et tonus’ heeft een dubbele werking; het ontspant de mimische spiertjes en herstelt de elasticiteit. Het masker kan één maal per week of als intensieve kuur gebruikt worden op de bovenlip, rond de mond en de neuslippenplooi.

In de maanden september en oktober krijgt u 20% KORTING op beide maskers!

ALCINA Nude Colour Cream. Natuurlijk mooi,… de nude look!

Dankzij de lichte, subtiele tint zorgt deze crème voor een mooie teint met een natuurlijke finish. De ultralichte textuur zorgt voor een fluweelzachte en gladde huid met een frisse uitstraling. De huid lijkt onopgemaakt,…maar dan mooier! Maak de look compleet met of het accent op de ogen, of het accent op de lippen. Wij demonstreren graag!

Schoonheidsstudio DOMESTIC is gesloten van 9 t/m 13 oktober.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens!

Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl