Beste klanten,

Zoals u wellicht dinsdag 31 maart heeft gezien en gehoord, zijn de aangescherpte maatregelen rondom het corona virus verlengd. Vooralsnog betekent dit dat er een verbod op contactberoepen is, waardoor ook schoonheidsspecialisten tot 28 april hun zaak gesloten moeten houden.

Deze verlenging was te verwachten en is ook zeer begrijpelijk. Dat neemt niet weg dat ik graag weer aan het werk zou gaan! Met velen van u heb ik inmiddels al contact gehad, via de telefoon, de whatsapp, of gezien bij het ophalen van producten. Het is nog steeds mogelijk om producten te bestellen en op te halen. Eventueel brengen we de producten bij u thuis!

De behandelingen in de salon kunnen momenteel niet worden uitgevoerd, maar de thuisverzorging kan wel gewoon doorgaan! Gelukkig is er ook de mogelijkheid om jezelf thuis een semiprofessionele behandeling te geven. Ik maak dan een pakket op maat voor je. Heb je hier vragen over of heb je iets nodig,…bel of mail gerust!

Sinds kort hebben we nieuwe lipsticks van ALCINA in huis!
What’s your colour

Bent u benieuwd naar deze prachtige voorjaarskleuren?
We kunnen een afspraak maken om deze te bekijken en te proberen,… natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen!

Inmiddels is het ook volop lente,…mooi weer, bloesem in de bomen, bloemen die in bloei staan, alles wordt weer groen en komt tot leven. Dingen waar we ons misschien meer bewust van zijn nu we vaker thuis zijn en meer tijd hebben. Probeer hier ook van te genieten!

Ik hou u op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen in de aankomende tijd, en wens u alle gezondheid toe en het beste! Zorg goed voor elkaar!

Met zonnige groet,

Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl