Het is lente… en hoe!

Overal komt het groen en de kleuren van de bloemen tevoorschijn. En wat hebben we al kunnen genieten van prachtige, zonnige dagen! Heerlijk om de warmte van de zon weer te voelen op je huid. Juist nu is het erg belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon. Onze huid is nog wit en kan makkelijk verbranden. Een zonnecrème met een hoge factor is geen overbodige luxe!

Soleil Puissant van Les Gavots de Provence is 100% natuurlijk en heeft een hoge beschermingsfactor. Het bevat geen synthetische conserveringsmiddelen, kleurstoffen, parfumstoffen of zonnefilters. In de maanden april en mei krijgt u 20% korting bij aankoop van een tube Soleil Puissant.

De grauwe winterhuid mag plaats maken voor een stralend frisse huid!

Scrubben is het toverwoord. De Gel de Gommage van S.P.A. is geschikt voor het gezicht en het lichaam. Deze scrubgel verwijdert op zachte en doeltreffende wijze de dode huidcellen. De gel is ook geschikt voor een gevoelige huid. Als u op het lichaam de gel gebruikt met een Loofah handschoen, wordt het effect van de peeling versterkt. Daarna de huid verzorgen met de stimulerende en hydraterende bodylotion van S.P.A.

Met de benen bloot!

Zo langzamerhand kunnen we onze benen weer laten zien. Als u nu met harsen begint, heeft u daar in de zomer voordeel van. Vergeet ook uw oksels niet. Door deze te harsen bent u veel langer vrij van ongewenste haargroei.

Harsaanbieding april en mei:

*Bij het harsen van de benen krijgt u 50% korting op het harsen van de oksels.
*Bij een volledige schoonheidsbehandeling krijgt u 50% korting op het harsen van de benen.

Krijg een nieuwe lente-look met de SPRING Stories make-up van ALCINA.

De grauwe winterhuid mag plaats maken voor een stralend frisse huid!

Ik wens u een fijne Pasen en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl