Voor velen van ons is de vakantie weer achter de rug. Hopelijk heeft u een mooie zomer gehad… en eigenlijk is de zomer nog niet helemaal voorbij. Want wat hebben we nog heerlijke zonnige dagen! Maar de herfst staat wel voor de deur!

Met het aanbreken van dit nieuwe seizoen is het voor de S.P.A. klanten weer tijd voor de aromabrasie, ofwel de dieptepeeling. Bij deze topbehandeling wordt er gebruik gemaakt van ponçage. Deze gomolie zorgt ervoor dat de doorbloeding sterk gestimuleerd en de opperhuid verdunt word. Er word eigenlijk een microdermabrasie toegepast met behulp van etherische oliën. Het resultaat is een gladde en gave huid!

Help de huid herstellen na de zomermaanden

Na de zomer(vakantie) kan de huid wel wat extra verzorging gebruiken. Iedere dag de huid tweemaal reinigen en eenmaal per week scrubben hoort daar sowieso bij. Op een schone huid kunnen producten beter hun werking uitoefenen. Het intensieve Absolue d’Essence Serum d’Eté is een echte oppepper voor de huid. Dit serum bevat een hoog gehalte antioxidanten waardoor het veroudering van de huid tegengaat en uitdroging voorkomt. Het is geschikt voor elke huidconditie en voor ieder dag!

In de maanden september en oktober krijgt u 20% KORTING op het Serum d’Eté!!

Breng de herfstsfeer in huis met de Diffusion Orange-Canelle!

Diffusions zijn combinaties van verschillende etherische oliën voor verdamping. U kunt ze bijvoorbeeld in een aromalampje gebruiken. Maximaal één uur laten branden, en u heeft een heerlijke natuurlijke sinaasappel-kaneelgeur in huis!

Metallic meets Matt

Dit najaar gaat het allemaal om twee structuren; Metallic meets Matt! Matte lippen zijn de trend! Matte lippen zien er natuurlijk, nobel en cool uit! Vooral in de Matt Lip Colour Rosewood. Met zijn uitstekende dekkracht, matte look en expressieve kleurintensiteit doet u helemaal mee in deze trend!

Dompel lippen in een metalen film en wordt een trendsetter! De Metallic Lip Fluid heeft een metallic look, is snel aan te brengen en heeft een sterk gepigmenteerde structuur.

Laat ogen schijnen met de Eyepowder of met de Magic Kajal met een metallic finish. De zachte textuur blijft perfect zitten en is veeg- en waterbestendig. De Eyepowder is er in drie schitterende kleuren; mauve-, khaki-, en grey-matic. De Magic Kajal is er in de kleuren metallic blue en metallic brown.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan snel langs en laat u verrassen door deze Limited Edition van ALCINA!

Graag tot ziens bij Schoonheidsstudio DOMESTIC!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
Tel. 0113-219353
www.domesticgoes.nl