Zomer, zon, blote benen, mooie gelakte teennagels,… en voor veel mensen de laatste (werk) weken voor de vakantie. We zijn met het mooie weer meer buiten en staan dus meer bloot aan de zonnestraling. Belangrijk om de huid goed hiertegen te beschermen, want op sommige warme dagen kun je al binnen 10 minuten verbranden!

Schoonheidsstudio Domestic heeft alle producten in huis om de huid te beschermen en verzorgen vóór en ná het zonnen. De zonproducten van Societé Provençale d’Aromatherapie en Les Gavots zijn 100% natuurlijk. De Soleil Couchant** en Soleil Puissant*** bevatten minerale filters die op de huid blijven en zo geen schadelijke UV straling doorlaten. Een gevoeligheidsreactie is daardoor vrijwel onmogelijk! De producten zijn geschikt voor gelaat en lichaam, voor de zeer gevoelige en bleke huid, voor kinderen, en voor pigmentvlekken om verdere verkleuring te voorkomen.

Voor na de zon is er voor het gezicht de Gel après soleil visage; deze gel werkt zeer verzachtend, verkoelend, verfrissend en sterk hydraterend. In de maanden juli en augustus krijgt u 25% korting op de Gel après soleil visage!

Baume Lèvres (balsem voor de lippen)

De huid van de lippen heeft geen talgkliertjes waardoor ze van nature een beschermend vetlaagje missen. Het bovenste laagje, de hoornlaag, is heel dun waardoor je lippen snel aan uitdroging blootstaan, bijvoorbeeld door te lang in de zon te zijn. Natuurlijk zijn er nog meerdere factoren waardoor lippen snel uit kunnen drogen.

Baume Lèvres is speciaal voor het behandelen en verzorgen van de lippen. Veel lipverzorgingsproducten zijn op basis van minerale olie (Paraffinum Liquidum). Deze olie sluit de huid af en onttrekt vocht aan de diepere huidlagen. Eerst geeft dat wel een prettig gevoel, maar de huid raakt snel uitgedroogd en geïrriteerd. Daardoor ga je meer smeren en kom je in een vicieuze cirkel terecht.

De lippenbalsem van S.P.A. doet meer! Hij bevat verzorgende plantenoliën, sheabutter, aloë vera en etherische oliën, waardoor hij beschermt tegen uitdrogen, hydrateert , herstelt, kalmeert en ontstekingsremmend
werkt. Ook zeer geschikt voor mensen die snel wondjes of een koortslip hebben.

Baume Lèvres: € 9,75

Wilt u de lippen extra aandacht geven, dan is er het mondmasker van Les Gavots; Detente et Tonus. Dit masker ontspant de mimische spiertjes en herstelt de elasticiteit, het heeft dus een dubbele werking! U kunt het masker één maal per week of als intensieve kuur gebruiken op de bovenlip, rond de mond en de neuslippenplooi.

In de maanden juli en augustus krijgt u 25% korting op masker Detente et Tonus!

Ook staan deze maanden het verven van wimpers en wenkbrauwen centraal. Ideaal voor de zomermaanden en als u met vakantie gaat. Je hoeft niet iedere dag mascara en een wenkbrauwpotlood te gebruiken en je hebt toch een sprekende blik!

U krijgt 25 % korting op het verven van wimpers en/of wenkbrauwen. Geldig in de maanden juli en augustus.

Voor klanten die lotion fruitée gebruiken, is het handig om niet de originele flacon mee te nemen als u met het vliegtuig gaat reizen. Wij hebben kleine glazen flesjes met druppelaar die hier geschikt voor zijn. ( €2, ) Als u met de auto gaat kunt u het speciale aluminium afsluitdopje gebruiken. (1,-) Dit alles i.v.m. lekken!

Schoonheidsstudio DOMESTIC is gesloten vanaf maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus. Vanaf maandag 19 augustus staan we weer voor u klaar!

Wij wensen u een hele mooie zomer toe en een fijne en ontspannen vakantie!

Met zomerse groet,
Wilma Schrijver
Schoonheidsstudio DOMESTIC
Tel. 0113-219353