Schoonheidsstudio

Domestic

 

Schoonheidsstudio in Goes

"

Over Schoonheidsstudio Domestic

Schoonheidsstudio Domestic is een schoonheidsstudio aan huis, voor zowel de vrouw als de man. U kunt hier terecht voor schoonheids- en pedicurebehandelingen. De salon is vooral gericht op het verbeteren van de huidconditie en het oplossen van huidproblemen. Ontspanning, aandacht en tijd voor de klant staan bij Domestic centraal. In de salon wordt gewerkt met de merken S.P.A., Les Gavots de Provence en Alcina.

Wij heten u graag van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Wilma Schrijver

Producten

Alcina

Alcina is een lijn van decoratieve cosmetica. Dit houdt in dat Alcina de verzorging van de huid combineert met de hoge eisen op het gebied van kleur.

lees meer

S.P.A.

S.P.A. staat voor Société Provençale d’Aromatherapie. De producten zijn 100% natuurlijk en bevatten de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten.

Lees meer

Les Gavots de Provence

De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. De heilzame werking die in de bloemen, kruiden en planten aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging die de mens van nature nodig heeft.

Lees meer

Behandelingen

Schoonheidsstudio Domestic biedt verschillende behandelingen aan huis. Van aromatherapie en bindweefselmassage tot bruidsmake-up en pedicurebehandelingen.

lees meer

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau en is het moeilijk kiezen? Een cadeaubon van Domestic is altijd goed!

Nieuws

C’est la saison ,…ZOMER!!

C’est la saison ,…ZOMER!!

Beste klanten, het is begin juli, en voor velen staat de vakantie voor de deur. Gelukkig is het weer wat makkelijker om een reis te boeken en weg te gaan. Heerlijk er tussenuit,… ontspannend genieten van een andere omgeving en even geen dingen die moeten of hoeven!...

Nieuwsbrief maart 2022

Nieuwsbrief maart 2022

Beste klanten, geniet u momenteel ook zo van het heerlijke weer dat we hebben? We laten de winter zo langzaamaan achter ons. Overal bloeien narcissen en krokussen, de bloesem komt tevoorschijn, de vogels fluiten, de zon schijnt volop,...kortom het voorjaar is...

Nieuwsbrief januari 2022

Nieuwsbrief januari 2022

Beste klanten, WE ZIJN WEER OPEN!! Na een lockdown van een maand, zijn we nu gelukkig weer aan het werk! Ontzettend fijn om u straks weer te zien en te mogen behandelen. Ten eerste wil ik u het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2022! Hopelijk een jaar met veel...

Maak een afspraak

 Maak nu telefonisch een afspraak bij Schoonheidsstudio Domestic in Goes, Zeeland of stuur ons een e-mail. 

Schoonheidsstudio Domestic

Wilma Schrijver van Schoonheisstudio Domestic biedt behandelingen aan in Goes, Zeeland. 

Adres

Kamperfoeliestraat 17
4461 NJ Goes
Zeeland, Nederland

Contact

Tel: 0113-219353
E-mail: info@domesticgoes.nl